Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

03 octombrie 2023| Cod galben de ceață în mai multe localități din Alba: Vizibilitate sub 50 de metri

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cod galben de ceață în mai multe localități din Alba: Vizibilitate sub 50 de metri

Agenția Națională de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare meteorologică pentru Județul Alba, valabilă în intervalul orar 03-10-2023, între orele 9:00 și 10:00.

Avertizarea vizează apariția ceții dense în mai multe localități din acest județ, ceea ce poate crea condiții periculoase pentru trafic și activitățile cotidiene.

Zonele afectate din Județul Alba includ următoarele localități: Blaj, Șona, Sâncel, Șpring, Cergău, Roșia de Secaș, Ohaba și Doștat. În aceste zone, se vor semnala local ceață care determină scăderea vizibilității sub 200 de metri, cu izolări în care vizibilitatea va fi sub 50 de metri.

Ceața densă poate reprezenta un pericol major în trafic, deoarece reduce semnificativ vizibilitatea și crește riscul de accidente rutiere. Conducătorii auto sunt sfătuiți să fie extrem de atenți și să adopte măsuri de precauție, precum reducerea vitezei, menținerea unei distanțe adecvate între vehicule și utilizarea luminilor de ceață. Este esențial să se conducă cu prudență și să se respecte regulile de circulație pentru a evita incidentele.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Accident rutier în Alba Iulia pe strada Constantin Noica. Un autoturism s-a răsturnat într-un șanț

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Accident rutier în Alba Iulia pe strada Constantin Noica. Un autoturism s-a răsturnat într-un șanț În seara 1 mai, 23:00, o mașină s-a răsturnat în Alba Iulia, pe strada Constantin Noica. Oamenii legi intervin pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin la un accident rutier de pe strada Constantin Noica cu două […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea