Rămâi conectat

Actualitate

021/9551 – Noul număr de telefon pentru sesizări privind drepturile consumatorilor

Alexandra Mates

Publicat

în

Începând de ieri, 6 ianuarie 2013, cetăţenii români şi străini au posibilitatea de a face sesizări telefonice, privind încălcarea drepturilor consumatorilor, la noul număr de telefon 021-9551, al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC).

Ordinul nr. 473, al preşedintelui ANPC privind unele măsuri de informare a consumatorilor, care a intrat în vigoare în data de 6 ianuarie 2013, a fost emis în data de 3 decembrie 2012

‘De astăzi (duminică – n.r.) intră în vigoare noul număr de telefon, Telefonul Consumatorului Infocons – 021/9551, număr apelabil din orice reţea la tarif normal. Orice consideră consumatorul român sau străin aflat pe teritoriul României că îi dăunează sănătăţii, bugetului sau că produsul respectiv este o păcăleală, putem fi sesizaţi la acest număr şi intervenim cât se poate de repede în sprijinul lor’, a declarat, la postul public de radio, preşedintele ANPC, Bogdan Nica.

Astfel, toţi operatorii economici au obligaţia să afişeze, la vedere, următorul mesaj: ‘Telefonul Consumatorului Infocons – 021/9551, linie telefonică cu tarif normal în reţeaua Romtelecom’. O plachetă cu aceste informaţii poate fi descărcată gratuit de pe pagina de internet a ANPC.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Salariul minim brut se majorează începând de astăzi, 1 iulie 2024. Câți bani primesc angajații în mână

Bera Larisa

Publicat

în

Salariul minim brut se majorează începând de astăzi, 1 iulie 2024. Câți bani primesc angajații în mână Începând de astăzi, 1 iulie 2024, angajații din România vor beneficia de o majorare a salariului minim pe economie, conform noilor măsuri adoptate de guvern la începutul lunii iunie. Noul salar minim brut este de 3.700 de lei. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea