// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Transfer pentru Volei Alba Blaj: Argentinianca Josefina Fernandez – noua jucătoare a echipei lui Marius Macarie

 

Volei Alba Blaj are gânduri mari la primul sezon pe prima scenă a voleiului feminin românesc, formaţia din „Mica Romă” ţintind, chiar dacă nu într-un obiectiv anunţat oficial, participarea în competiţiile continentale. Aflată pe un nesperat loc 4 la finalul turului, gruparea blăjeană a anunţat că intenţionează să se întărească în pauza de iarnă, vizând numai piste externe, în discuţie fiind două achiziţii.

Conform site-ului blocaut.ro, prima mutare realizată, imediat după încheierea turului a fost înregimentarea voleibalistei argentiniene Josefina Fernandez. Sud-americanca are şi cetăţenia spaniolă, transferul fiind confirmat de jucătoare pe contul personal de Facebook, unde în dreptul clubului actual şi-a trecut „Blaj Alba Romania”.

Fernandez are 21 de ani şi 1,78 înălţime şi evoluează pe postul de secund. În cariera sa a jucat ultima dată în ţara natală, pentru Gelp (2009-2012), iar în 2009 a fost prezentă pe „Bătrânul Continent” în liga secundă din Spania, la Cecell LLeida. Componentă a echipei naţionale a Argentinei, alături de care a participat în acest an la ultima ediţie a World Grand Prix-ului, calificări pentru Jocurile Olimpice, Josefina a fost în urmă cu 5 ani căpitan al echipei naţionale de junioare.

După ce Josefina Fermandez şi-a dat acceptul de a evolua până la vară sub comanda antrenorului Marius Macarie, urmând să se prezinte la noua sa echipă la începutul anului viitor, Volei Alba Blaj are în componenţă trei „straniere”, Bojana Stojkovic (Serbia) şi Marija Sandic (Muntenegru) – ambele venite la începutul campionatului, însă se vizează o nouă achiziţie, un nume deocamdată necunoscut, o jucătoare venită tot de dincolo de Ocean.

Prin înregimentarea voleibalistei venite din Argentina, oficialii nou-promovatei au intenţionat să acopere postul de „secund”, unde în prima parte a sezonului alternativele s-au numit Bojana Stojkovic şi Adriana Dudnic, întrucât Alexandra Ciontoş suferit în timpul campionatului o indisponibilitate de durată.

Dan HENEGAR

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

8 Răspunsuri la Transfer pentru Volei Alba Blaj: Argentinianca Josefina Fernandez – noua jucătoare a echipei lui Marius Macarie

 1. radu 27.12.2012 la 14:18

  care sunt costurile totale? pe ce bani?

 2. gogu 27.12.2012 la 15:07

  Bravo JIJI.Inca un pic de praf in ochii la fraieri

 3. djnru 27.12.2012 la 16:32

  Radu..pe banii matii!! multumit de raspuns?

  • radu 28.12.2012 la 8:47

   adica vrei sa spui ca si pe ai matii! deci bani publici… din nou pentru „achizitii” ciudate, pedeliste. se va vedea in curand…

 4. adellante 28.12.2012 la 21:51

  radu esti chiar penibil….si cand te gandesti ce fericita putea fi lumea daca din cand in cand femeile foloseau anticonceptionale…italienii au o vorba ” mama prostilor e tot timpul gravida”…dupa tine mai bine il transferau pe Dan Diaconescu

  • radu 30.12.2012 la 20:29

   adellante, ne dai tuturor o veste proasta : iar ii gravida mata!

 5. unul de pe aici 29.12.2012 la 15:44

  adellante nici nu stii ce dreptate ai!daca aducem pe banii nostrii jucatoare din argentina in momentul cand toti plang dupa bani santem smecheri nu?

 6. radu 30.12.2012 la 20:35

  …dupa mine, mai bine fac sport de performanta cei de la Blaj si nu cumparaturi…orice prost stie sa faca asta, adica cumparaturi! chiar si tu adellante!