Rămâi conectat

Ştirea zilei

„Vreau și eu căsuța mea” – Campanie de strângere de fonduri pentru câinii fără stăpân din adăpostul public Alba Iulia. Cum poți ajuta un patruped să aibă cușca lui

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

„Vreau și eu căsuța mea” este campanie de strângere de fonduri pentru câinii fără stăpân din adăpostul public Alba Iulia, prin care oricine dorește poate ajuta un patruped să aibă cușca lui.

„Vreau și eu căsuța mea” este campania de strângere de fonduri cu ajutorul căreia sperăm să putem achiziționa cuști pentru cei 30 de căței, din adăpostul public de câini abandonați de stăpân Alba Iulia, care dorm momentan doar pe palet.

Știm ce înseamnă iarna în adăpost și am vrea ca fiecare câine de acolo să aibă bucuria unei cuști cu paie în care să se adăpostească și de unde să viseze la viitoarea familie.

Dacă doriți să susțineți inițiativa noastră o puteți face donând efectiv o cușca sau achiziționând unul dintre produsele nostre personalizare.

Costul unei cuști din lemn făcută la comnadă ,ținând cont de dimensiunile fiecărui țarc, ajunge la aproximativ 375 lei.

În comentariul fiecărei fotografii o să menționăm denumirea produsului, culorile și dimensiunile disponibile dar și donația în schimbul careia o să puteți achiziționa respectivul produs.

Comenzile se fac doar prin mesaj privat pe pagina noastră!!!”, au scris pe pagina de Facebook reprezentanții asociației.

Pentru cei care nu doresc achiziționarea unui produs dar vor să contribuie cu orice sumă atașăm conturile mai jos:

-RO94BTRLRONCRT0470679601
-RO44BTRLEURCRT0470679601
-Paypal: [email protected]
Recipient: Asociația Prietenii lui Azor


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice

Unirea Ziarul

Publicat

în

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice Un bărbat a fost filmat în dimineața zilei de 20 aprilie în timp ce își perfecționa săriturile, chiar pe monumentele istorice, mai exact drumul roman Via Principalis, din cetatea Alba Iulia. În filmare se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea