Rămâi conectat

Sport

Vineri, ora 15.00, Avântul Reghin – CSO Cugir | În “orașul viorilor”, pentru cine va fi 13, cu ghinion?

Dan HENEGAR

Publicat

în

Mâine, în etapa a 13-a din Liga a 3-a, de la ora 15.00, în “orașul viorilor”, va fi o confruntare între pretendente la locurile ce asigură prezența la barajul de promovare, Avântul (poziția a 4-a, 20 de puncte) și CSO Cugir (viceliderul Seriei a 9-a, cu 26 de puncte).

Pentru reghineni, ce nu au marcat în acest an și au un singur punct (0-0 cu Sticla Arieșul Turda, 0-1 la Hunedoara) ar fi ultima șansă pentru a conta în bătălia la vârf, gazdele neavându-l pe D. Chirilă (cartonaș roșu). Gruparea de sub Drăgana s-a liniștit după succesul din derby “de Alba” cu CS Ocna Mureș (2-0) și caută să agonisească puncte pe terenuri străine, unde are două eșecuri la rând, scor 0-1, la Dej și Ungheni, ultima remiză fiind la Hunedoara (3-3, în 18 noiembrie).

Știm că ne așteaptă o confruntare dificilă, împotriva unui adversar de forță, ce este incomod din punct de vedere fizic. Noi ne propunem să jucăm fotbal, să nu plecăm cu mâna goală din această deplasare”, a spus antrenorul Lucian Itu, cel care în toamnă, la victoria cu 4-1 de sub Drăgana, a și marcat un gol spuerb, parafând rezultatul final.

Din distribuția oaspeților va absenta Fl. Sandu (abia ieșit de la izolare), iar Șaucă are în continuare probleme medicale (dureri la laba piciorului), revenind la antrenamente Cioargă și R. Voicu. Avântul nu a mai câștigat “acasă” din 23 octombrie (5-0 cu conjudețenii de la Ungheni), înregistrând un eșec cu Unirea Dej (1-2) și remiza albă din urmă cu două săptămâni, cu Sticla Turda. În duelurile directe din ultimii ani, CSO Cugir a suferit un singur eșec, 0-1 din penalty, în 2016 (în prima etapă), înfrângere urmată de 5 victorii la rând (1-0 acasă în 2017; 3-1 la Cugir și 1-0 la Reghin, în ediția 2017/ 2018; 2-1 în deplasare în noiembrie 2019, plus acel 4-1 categoric din toamnă).

Sursa foto: PIXEL Pro Sport


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Start de sezon în trombă la mountain bike pentru Miruna și Radu Măda

Dan HENEGAR

Publicat

în

Miruna și Radu Măda, start de sezon în trombă la mountain bike Pentru Miruna și Radu Măda, supervizați de antrenorul Alexandru Avram și preparatorul fizic Lucian Nicolescu, sezonul de mountain bike a început în acest an în afara țării, cu un concurs în Serbia. Weekend-ul trecut, sportivii din Alba legitimați la CSM Mediaș și-au reprezentat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea