Rămâi conectat

Curier Județean

VIDEO| De Ziua Internațională a Cărții pentru copii, o educatoare de la Grădinița nr.9 din Alba Iulia, le-a citit copiilor, online, o poveste despre Pete Motanul

Ziarul Unirea

Publicat

în

De Ziua Internațională a Cărții pentru copii, o educatoare de la Grădinița nr.9 din Alba Iulia, le-a citit copiilor, online, o poveste despre Pete Motanul.

Data de 2 aprilie marchează Ziua Internațională a Cărții pentru copii. Deși sunt închise grădinițele și școlile, copilașii sunt în permanentă legătură cu dascălii lor în mediul online și se încurajează reciproc.

Astăzi, fiind Ziua Internațională a Cărților pentru copii, este un bun prilej să le citim povești. O educatoare a vrut să-și înveselească copilașii de la Grădinița cu p.p. nr. 9 din Alba Iulia, citindu-le o poveste despre personajul lor preferat, Pete Motanul!

YouTube video

Din 1967, pe 2 aprilie, ziua de naştere a scriitorului Hans Christian Andersen, se organizează Ziua Internaţională a Cărţii pentru Copii, cu intenţia de a promova literatura pentru copii şi de a stimula dorinţa de lectură a celor mai mici cititori.

Anual, la nivel internațional, evenimentul este patronat de o țară membră a International Board on Books for Young People (IBBY), care decide asupra unei teme și invită un autor de prestigiu din țara gazdă să scrie un mesaj copiilor lumii, dar și un ilustrator care să realizeze un poster. Aceste mesaje şi materiale sunt folosite pentru a promova cărțile și lectura.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Comercianții din Aiud, controlați de polițiști și Protecția Consumatorului: Amenzi de peste 40.000 de lei și mai multe nereguli constatate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Comercianții din Aiud, controlați de polițiști și Protecția Consumatorului: Amenzi de peste 40.000 de lei și mai multe nereguli constatate Comercianții din Aiud au fost controlați de polițiștii care au dat amenzi de 41.000 de lei și au constatat mai multe nereguli. Citește și: 72 de șoferi testați pentru droguri sau alcool la volan în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea