Rămâi conectat

Actualitate

Valeriu Gheorghiță: „Este prudent să respectăm măsurile de protecție până se imunizează mai mulți oameni”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Măsurile de protecție sanitară trebuie rescpectate, în continuare, de către pacienții care s-au vaccinat împotriva COVID-19, a declarat Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei naționale de vaccinarea anti-Covid.

„Rata de imunizare este de 90%. Însă despre o posibilă infectare în privința celor care se vaccinează, care să fie dată mai departe, este sub semnul întrebării. Pot să spun acum că fără să avem dovezi medicale concrete riscul de transmitere va fi mai mic. Este prudent să respectăm măsurile de protecție până se imunizează mai mulți oameni și până avem date și studii în acest sens”, a declarat Valeriu Gheorghiță.

„Nu sunt suficiente doze în acest moment. Pfizer a explicat că scăderea dozelor a fost dată de producție. Încercăm să extidem perioada cu 20 de zile pentru a da drumul la programări.

Centrele din București sunt deja pregătite. Vom deschide două puncte de vaccinare pentru București pentru cei care n-au apucat să se programeze. De asemenea, analizăm și alte centre să deschidem în viitor”, a mai spus Gheorghiță.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori

Ziarul Unirea

Publicat

în

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori România intră în spaţiul Schengen cu frontierele aeriene (Air Schengen) și maritime începând de duminică, 31 martie. Secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a explicat ce înseamnă acest […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea