Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE FOTO| Intervenție a pompierilor la Casa de Pensii Alba din cauza unei miros puternic și înecăcios: 30 de persoane s-au autoevacuat și o persoană a ajuns la spital

BONTEA Alexandru

Publicat

în

UPDATE FOTO| Intervenție a pompierilor la Casa de Pensii Alba din cauza unei miros puternic și înecăcios: 30 de persoane s-au autoevacuat și o persoană a ajuns la spital

Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine pentru efectuarea unor măsurători a unor posibile substanțe și asigurarea măsurilor PSI în municipiul Alba Iulia.

Din informațiile primite de la apelant ar fii vorba despre un miros puternic și înecăcios la Casa de Pensii Alba. Din clădire s-au autoevacuat 30 de persoane, angajați și persoane din instituție.

Forțele de intervenție prezente la locul solicitării efectuează masuratori. În cadrul intervenției au fost alocate o autospecială de primă intervenție și comandă și o autospecială pentru stingere cu apă și spumă.

UPDATE: Ca urmare a măsurătorilor efectuate de pompierii militari cu aparatul multigaz din dotarea autospecialei, valorile de detecție au fost normale.

A fost solicitat sprijin de la APM Alba pentru laboratorul mobil în vederea efectuării de măsurători suplimentare.

De asemena, o persoană care acuză dificultăți în respirație, a fost asistată medical de către un echipaj SAJ și ulterior transportată la UPU Alba.

UPDATE, ora 13.20: Activitatea instituției a fost reluată.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 28 martie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele A negativ și B negativ. ”În aceasta săptămână au fost multe solicitări pe grupele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea