Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE FOTO VIDEO| Incendiu PUTERNIC la Școala Gimnazială din Sâncel. 30 de pompieri militari s-au ,,bătut” cu flăcările mai bine de 3 ore

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un incendiu puternic a izbucnit joi, 29 octombrie 2020, la Școala Gimnazială din Sâncel, la nivelul acoperișului, pompierii fiind solicitați să intervină pentru stingerea sa.

Garda de Intervenție Blaj intervine cu 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autoscară mecanică la un incendiu izbucnit la Școala Gimnazială din Sâncel.

YouTube video

Din primele informații, toți elevii au fost evacuați și nu s-au înregistrat victime.

YouTube video

YouTube video

UPDATE: La momentul izbucnirii incendiului în școală se aflau 40 de elevi, 5 cadre didactice și 2 cadre auxiliare, toți au fost evacuați, fara probleme medicale.
Incendiul se manifesta generalizat la nivelul etajului si a acoperișului pe o suprafata de aprox 800 mp. La aceste momente se lucreaza pentru localizarea acestuia, fortele de intervenție au fost suplimentate cu inca 2 ASAS (Det. Aiud si SVSU Sona)

UPDATE:  Incendiul este lichidat iar bilanțul la finalul intervenției se prezintă astfel:

Forțele de intervenție au acționat de-a lungul a 3 ore pentru a putea pune capăt flăcărilor ce au cuprins nivelul superior, respectiv acoperișul școlii.

– acțiunea de intervenție a fost coordonată la față locului de către Prefectul Județului Alba împreună cu Prim Adjunctul ISU Alba. De asemenea la față locului au sprijinit acțiunile desfășurate primarii comunelor Sonă și Sancel.

– 40 de elevi, 5 cadre didactice și 2 cadre auxiliare au fost evacuate din interiorul clădirii, aceștia aflându-se în afară oricărui pericol.

– 30 de pompieri militari cu 6 autospeciale de stingere cu apă și spumă, 1 echipaj de prim ajutor și o autoscară mecanică alături de 20 de pompieri voluntari aparțînând localităților Șona, Sâncel, respectiv Jidvei au intervenit la incendiul care a cuprins acoperișul școlii gimnaziale din localitatea Sîncel.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Drumul național DN 74A, surpat în urma ploilor, la Cărpiniș: Trafic restricționat pe un singur sens, dirijat prin semafoare

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO Drumul național DN 74A, surpat în urma ploilor, la Cărpiniș: Trafic restricționat pe un singur sens, dirijat prin semafoare Drumul național DN 74A s-a surpat în urma ploilor pe o porțiune de aproximativ 100 de metri, pe raza localității Cărpiniș din comuna Roșia Monană. Circulația rutieră în zonă se desfășoară pe un singur sens, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea