Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE FOTO VIDEO| ACCIDENT rutier GRAV la Luncile Prigoanei: Trei răniți, după ce un ATV a căzut într-o râpă. A fost solicitat elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

ACCIDENT rutier GRAV la Luncile Prigoanei: Trei răniți, după ce un ATV a căzut într-o râpă. A fost solicitat elicopterul SMURD

Un accident rutier grav a avut loc sâmbătă, 11 septembrie, în jurul orei 18.00 pe raza comunei Luncile Prigoanei, județul Alba.

UPDATE ora 19.50: Fata și băiatul în vârstă de aproximativ 17 ani, vor fi preluați de echipajul TIM, respectiv EPA, urmând a fii transportați la UPU Alba Iulia pentru investigații suplimentare.

YouTube video

Fata în vârstă de aproximativ 27 de ani cu traumatism cranio-cerebral, va fii transportată de către elicopterul SMURD, la Spitalul din Tg.Mureș, aceasta prezentând fractură de humerus și contuzie de bazin.

UPDATE ora 19.20: La ajungerea echipajelor medicale s-a constatat faptul că este vorba despre trei victime, două fete și un băiat, aproximativ 27 ani, 17 ani, respectiv 17 ani.

Toate cele trei victime sunt conștiente, cu multiple traumatisme.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Garda de intervenție Sebeș intervine cu o autospecială, un echipaj pentru acordarea primului ajutor medical și o ambulanță cu medic, la un accident produs pe raza localității Luncile Prigoanei.

Din informațiile preliminare ar fi vorba despre un ATV, căzut intr-o râpă. În urma accidentului se pare că s-au înregistrat 3 victime. A fost solicitat și elicopterul SMURD de la Mureș.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

ACCIDENT în Alba Iulia: Un autoturism ar fi avariat o țeavă de gaz, pe strada Orhideelor

Ziarul Unirea

Publicat

în

ACCIDENT în Alba Iulia: Un autoturism ar fi avariat o țeavă de gaz, pe strada Orhideelor Un accident rutier a avut loc vineri dimineața, în jurul orei 9.00, în Alba Iulia, pe strada Orhideelor. O mașină ar fi avariat o țeavă de gaz. Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine cu o autospecială de stingere cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea