Rămâi conectat

Ştirea zilei

Un câine agresiv terorizează locuitorii unui cartier din Aiud: Ce măsuri s-au luat împortiva proprietarei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

După mai multe sesizări din partea a numeroși cetățeni din municipiul Aiud care s-au plâns de agresivitatea unui animalul de companie față de oamenii de pe stradă, primăria a redirecționat sesizarea și către Poliția municipală.

Polițiștii au aplicat până acum 6 sancțiuni proprietarei animalului de companie, pentru comportamentul agresiv al câinelui. De asemenea oamenii legii au informat proprietara cu privire la măsurile care vor fi luate împotriva acesteia în situația în care comportamentul agresiv al câinelui nu va fi prevenit.

„În urmă cu câteva zile, un număr semnificativ de cetățeni ne-au sesizat instituțional o problemă. Competențele fiind partajate, am redirecționat sesizarea și către Poliția municipiului Aiud. În scurt timp, reprezentanții Poliției ne-au comunicat măsurile pe care le-au luat pentru rezolvarea problemei. Pe această cale mulțumim Poliției municipiului Aiud. Răspunsul îl regăsiți în imaginea atașată.

Colaborările cetățean-instituție, precum și instituție-instituție funcționează și sunt în interesul comunității.

Atunci când identificați o problemă vă recomandăm să încercați să identificați instituția responsabilă de rezolvarea ei și să acționați instituțional pentru rezolvarea ei”, au transmis reprezentanții primăriei Aiud.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Femeie-samsar de mașini, trimisă în judecată pentru evaziune fiscală. De ce a fost retrimis dosarul la procuror?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Femeie-samsar de mașini, trimisă în judecată pentru evaziune fiscală. De ce a fost retrimis dosarul la procuror? Tribunalul Alba a remis procurorilor un dosar penal deschis pe numele unei femei din Sebeș, care a fost trimisă în judecată pentru evaziune fiscală. Femeia era samsar de mașini și este acuzată că a produs un prejudiciu la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea