Rămâi conectat

Ştirea Ta

Trucuri pe care să le furi de la bărbaţi

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Când vine vorba de întreţinere fizică, bărbaţii parcă o fac mai bine decât noi, femeile. Corpurile noastre diferă e adevărat însă de exemplu ei ştiu că exerciţiile de forţă sunt mult mai eficiente decât cele cardio şi ard mai multe calorii, iar shake-urile de proteine sunt mai mult decât o băutură. Iată câteva din trucurile sexului tare:
lÎşi lucrează mai multe grupuri de muşchi deodată
Apelând la exerciţii care îţi lucrează mai multe grupuri de muşchi deodată te ajută să pierzi şi mai multe calorii, atât la sală sau în timpul antrenamentelor cât şi în decursul zilei. Exerciţii fizice precum abdomene, exerciţii cu greutăţi şi flotări sunt perfecte pentru a-ţi lucra mai multe tipuri de muşchi atât din partea superioară a corpului cât şi în partea inferioară. Înlocuieşte exerciţiile uzuale cu cele care îţi lucrează mai multe grupuri de muşchi sau combină două exerciţii.
lSe concentrează asupra exerciţiilor
Anumite exerciţii fizice îţi dau libertatea de a face şi alte lucruri simultan, cum ar fi să asculţi muzică sau să citeşti o revistă… Privind în jos, aerul ajunge cu dificultate în plămâni, şi cu cât cantitatea de oxigen pe care o respiri este mai redusă cu atât oboseşti mai mult.
lLucrează din greu
Sala de sport este singurul spaţiu public în care ţi se permite să transpiri din greu. Faptul că transpiri este reacţia rezultată de încălzirea corpului, conferindu-ţi astfel energia necesară pentru a lucra mai mult şi evident pentru a arde cât mai multe calorii. De asemenea, este şi o metodă sănătoasă şi te ajută să îţi detoxifici pielea. Aşa că nu te da în lături de la exerciţiile la care trebuie să lucrezi din greu. Aceastea te ajută să arzi o cantitate ridicată de calorii.
lMănâncă după ce fac exerciţii
În timpul exerciţiilor fizice consumi multă energie de aceea, după ce ai terminat sesiunea de exerciţii, ai nevoie de “combustibil” pentru a înlocui energia pierdută. Ar fi ideal ca energia consumată să provină din grăsimea depusă, dar cum nu se întâmplă întotdeauna aşa, şi reduci şi din masa musculară trebuie să fii pregătită. De aceea este bine să îţi pregăteşti un mix de proteine şi carbohidraţi pe care să îl consumi imediat după exerciţii.
lSunt conştienţi de ceea ce contează cu adevărat
În loc să te gândeşti doar la numărul de calorii arse sau la numărul de kilograme pierdute, ai face bine să acorzi o mai mare importanţă exerciţiilor pe care le faci şi calităţii acestora. Bărbaţii aşa fac şi se gândesc în permanenţă să se autodepăşească pentru a-şi îmbunătăţi condiţia fizică. Un truc pe care îl poţi folosi este să creşti săptămânal sesiunile de exerciţii, astfel îţi stimulezi energia şi îţi întăreşti musculatura. Acordă o mai multă atenţie calităţii exerciţiilor făcute mai mult decât cântarului.
lSe concentrează asupra condiţiei fizice şi nu pe slăbit
Dacă îi vei spune unui bărbat că a slabit nu vei obţine în niciun caz efectul pe care îl ai când îi spui asta unei femei. Bărbaţilor le place să fie complimentaţi în ceea ce priveşte condiţia lor fizică. În timp ce femeile îşi doresc să fie cât mai slabe, bărbaţii vor să fie cât mai puternici şi să aibă cât mai multă masă musculară. Muşchii te ajută să arzi cât mai multe calorii şi să îţi modelezi corpul. Aşa că dacă vrei să ai un corp bine lucrat fă exerciţii pentru musculatură corporală.
lÎşi încoardă muşchii
Cunoaştem foarte bine obiceiul bărbaţilor de a-şi „flexa muşchii” şi de a-i evidenţia cât mai mult. Vor doar să se dea mare considerăm noi. Însă contrar părerilor noastre, flexându-ţi muşchii după exerciţii, mai ales în cazul celor care implică ridicat de greutăţi, te ajută să arzi în continuare din calorii. În special, pentru că masa musculară nu se formează imediat după exerciţii ci chiar şi la 48 de ore după.
lSunt organizaţi
Poate că bărbaţii nu sunt cel mai bun exemplu atunci când vine vorba de disciplină şi organizare. Dar lucrurile stau cu totul diferit atunci când vine vorba de întreţinere şi condiţie fizică. Au mereu grijă să ţină cont  de cât de mult au evoluat în ceea ce priveşte exerciţiile. Mai ales că este o metodă foarte bună de stimulare şi de a încerca să dai din ce în ce mai mult. Pune-ţi la punct o metodă care să te ajute să ţii bilanţul, fie că îţi notezi într-un carnet, sau îţi pui memento-uri pe telefonul mobil.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA: Groapă de gunoi improvizată în Alba Iulia: Mormane de deșeuri pe marginea drumului, în apropierea unor cămine studențești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Groapă de gunoi improvizată în Alba Iulia: Mormane de deșeuri pe marginea drumului, în apropierea unor cămine studențești Deșeuri menajere și alimentare, resturi din construcții, bucăți de mobilier sau saci cu alte gunoaie, dar mai ales o imagine dezolantă! Asta se vede și se simte pe strada Pinului din municipiului Alba Iulia, mai precis în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea