Rămâi conectat

Ştirea zilei

Transilvania Nuts din Alba, exportă în peste 20 de țări, 90% din totalul miezului de nucă produs în fabrica de la Ciugud

Ziarul Unirea

Publicat

în

Transilvania Nuts, procesatorul de miez de nucă din Alba, exportă în toată lumea, în peste 20 de ţări, 90% din totalul miezului de nucă produs sub diferite forme, iar de curând a scos pe piaţă snackuri dulci şi sărate, mixuri de nucă cu fructe şi batoane.

Transilvania Nuts, companie controlată de antreprenorii Levente Bara şi Alexandru Chiric, care deţine o fabrică în localitatea Ciugud din judeţul Alba, cu o capacitate anuală de procesare de 7.000 de tone de nucă în coajă, a scos pe piaţă snackuri dulci şi sărate pe bază de nucă, mixuri de nucă cu fructe şi batoane, potrivit reprezentanţilor companiei.

„Pentru noi, anul 2021 a început în forţă pe zona de B2C. Discutăm de o serie de lansări de snackuri inovative sub brandul Nutribon, plecând de la elementul nostru central, nuca. (…) Cât despre zona B2B, continuăm expansiunea internaţională ca furnizor de miez de nucă. Actualmente, miezul de nucă al Transilvania Nuts ajunge în peste 20 de ţări“, a spus pentru ZF Dragoş Gal, director de marketing al Transilvania Nuts.

În prezent, produsele companiei se găsesc în majoritatea key accounturilor din România, în Kaufland, Metro Cash and Carry, Cora, Mega Image, Auchan, Carrefour şi Penny Market.

Sursa: zf.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LIVE VIDEO| 1 Decembrie 2023, la Alba Iulia: Marșul Unirii a dat startul zilei. Oameni din toate colțurile țării, dar și din Diaspora au sosit în Cealaltă Capitală

Ziarul Unirea

Publicat

în

LIVE VIDEO| 1 Decembrie 2023, la Alba Iulia: Marșul Unirii a dat startul zilei. Oameni din toate colțurile țării, dar și din Diaspora au sosit în Cealaltă Capitală

Ziua de 1 Decembrie 2023 la Alba Iulia a debutat cu Marşul Unirii, de la ora 08:00, cu pornire de la gara feroviară. La eveniment au participat oameni din toate colțurile țării, din stânga și din dreapta Prutului, dar și participanți din Diaspora.

Citește și: 1 DECEMBRIE 2023, la Alba Iulia. PROGRAMUL manifestărilor de ZIUA NAȚIONALĂ a ROMÂNIEI: Paradă militară, concerte și foc de artificii

Numărul participanților la eveniment este estimat la 10.000 de persoane. De asemenea, partidul a închiriat deja aproape integral Hotelul Cetate, cel mai mare din Alba Iulia, și a făcut cerere la SNCFR pentru a închiria un tren cu care Simion și câteva sute de membri de partid să vină din București în municipiul din Transilvania.

Traseul Marşului Unirii are 6 kilometri şi s-a desfăşurat pe traseul Gara Alba Iulia – Bd. Încoronării – Bd. Ferdinand I – str. Mihai Viteazul – Obeliscul lui Horea, Cloșca și Crișan – Catedrala Încoronării.

În cursul acestei zile festive, la Alba Iulia va mai avea loc și un Te Deum, la Catedrala Încoronării din Alba Iulia și începând cu ora 15.00, de o paradă militară spectaculoasă, o defilare a peste 1.000 de militari, zeci de mijloace tehnice, elicoptere IAR 330 SOCAT, avioane F-16 Fighting Falcon, avioane C-130 Hercules și autospeciale – reprezentanți ai Poliției, Jandarmeriei, Pompierilor, Armatei, Serviciului Român de Informații, Poliției Locale și plutoane de la Colegiul Militar ”Mihai Viteazul”.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare