Rămâi conectat

Curier Județean

Tânăr cercetat pentru furt, la Baia de Arieș – I-a sustras unui vârstnic, din buzunar, 2.600 de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din Baia de Arieş şi Lupşa l-au identificat pe un tânăr din judeţul Mureş ca persoană bănuită de furt. Acesta ar fi abordat un vârstnic din comuna Lupşa căruia i-a spus că îi oferă cadou mai multe produse de uz casnic şi, profitând de neatenţia acestuia, i-ar fi sustras, din buzunar, suma de 2.600 de lei. Prejudiciul a fost recuperat şi restituit vârstnicului.

La data de 22 aprilie 2019, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Oraşului Baia de Arieş, împreună cu poliţiştii Postului de Poliţie Lupşa, l-au identificat pe un tânăr de 21 de ani, din comuna Crăciunești, judeţul Mureş, ca persoană bănuită de săvârşirea unui furt, faptă în legătură cu care poliţiştii au fost sesizaţi la data 17 aprilie 2019, de către un bărbat de 64 de ani, din comuna Lupşa.

În sarcina tânărului s-a reţinut faptul că, la data de 15 aprilie 2019, în timp ce de afla pe orașului Cîmpeni, ar fi abordat victima, spunându-i că doreşte să îi ofere mai multe produse de uz casnic (un set de vase, lenjerie de pat, etc). Mai mult, tânărul s-a oferit să-l ducă pe vârstnic acasă însă, ajuns în Lupşa, i-a cerut să plătească contravaloarea transportului. Se pare că, profitând de neatenţia bărbatului, tânărul i-ar fi sustras, din buzunarul hainei, suma de 2.600 de lei, pe care îi scosese de la un bancomat din Cîmpeni.

Prejudiciul a fost recuperat integral şi restituit păgubitului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Ziua Internațională a Monumentelor și Siturilor, sărbătorită la Sebeș: Intrare liberă pentru vizitarea Casei Zápolya, cel mai vechi și cel mai valoros edificiu laic al orașului medieval

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ziua Internațională a Monumentelor și Siturilor, sărbătorită la Sebeș: Intrare liberă pentru vizitarea Casei Zápolya, cel mai vechi și cel mai valoros edificiu laic al orașului medieval Celebrarea în fiecare an, în data de 18 aprilie, a patrimoniului construit al umanității este una dintre inițiativele Consiliului Internațional al Monumentelor şi Siturilor (ICOMOS), demers menit să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea