Rămâi conectat

Ştirea zilei

DOLIU la PNL Alba: Ioan Dîrzu, SCHIMBAT de la șefia PSD Alba. Cine va coordona partidul la alegerile parlamentare

Ziarul Unirea

Publicat

în

DOLIU la PNL Alba: Ioan Dîrzu, SCHIMBAT de la șefia PSD Alba. Cine va coordona partidul la alegerile parlamentare

Ioan Dîrzu, liderul Partidului Social Democrat, organizația județeană Alba a fost schimbat din funcție, Victor Negrescu urmând să preia coordonarea  partidului pentru alegerile parlamentare.

Potrivit unor surse din lumea politică, PSD a decis, marți, în ședința Consiliului Politic Național, numirea unor președinți interimari la organizațiile județene din Alba, Vrancea și Covasna.

La PSD Alba, Ioan Dîrzu ar fi fost schimbat din funcție, europarlamentarul Victor Negrescu fiind desemnat să coordoneze alegerile parlamentare.

Schimbarea lui Ioan Dîrzu este o veste tristă petru liberalii din Alba, care l-au ”apreciat” ani de zile pe liderul PSD Alba pentru modul în care a reușit să piardă toate alegerile în județul Alba. Probabil astăzi este o zi de doliu la PNL Alba!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Lia Iancu și Daniel Cârnaț, de la Colegiul Militar din Alba Iulia, calificați la etapa națională olimpiadei de geografie. Alte premii obținute de elevii militari

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lia Iancu și Daniel Cârnaț, de la Colegiul Militar din Alba Iulia, calificați la etapa națională olimpiadei de geografie. Alte premii obținute de elevii militari Lia Iancu și Daniel Cârnaț, de la Colegiul Militar din Alba Iulia, s-au calificat la etapa națională olimpiadei de geografie. Elevii militari au mai obținut un premiu II la același […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea