Rămâi conectat

Curier Județean

Şcoala „Avram Iancu” din Alba Iulia – pregătită pentru începerea noului an şcolar

Publicat

în

Aşa cum ne-a obişnuit în ultimii ani, pregătită la înalte standarde de funcţionare, Şcoala „Avram Iancu” din Alba Iulia îşi aşteaptă elevii. În timpul vacanţei au fost igienizate toate sălile de clasă, coridoarele, grupurile sanitare şi sala de sport, adică toate spaţiile şcolare. Lucrările de igienizare şi curăţenie au fost executate exclusiv de personalul angajat al şcolii, cea ce a condus la o economie substanţială la buget. Printr-un management eficient s-au asigurat fondurile necesare procurării materialelor (vopsele, materiale de curăţenie etc) din mai multe surse: bugetul local, venituri proprii, contribuţia unor părinţi, astfel că în condiţii de criză, la Şcoala „Avram Iancu” s-a reuşit executarea lucrărilor necesare pentru ca instituţia să-şi aştepte aşa cum se cuvine elevii. „Spaţiul şcolar trebuie să le asigure copiilor condiţii igienico-sanitare corespunzătoare, să reprezinte un mediu plăcut şi atractiv, favorabil derulării procesului de învăţământ”, a declarat prof. Elena Ignat, directorul Şcolii „Avram Iancu” din Alba Iulia. De asemenea, la Structura Oarda s-au realizat sau sunt în curs de finalizare mai multe lucrări: zugrăvelile de la interior şi exterior, igienizarea, reparaţia şarpantei, precum şi montarea unui sistem de acces pe bază de interfon. „Toate acestea au fost posibile din fonduri provenite de la bugetul local. Dorim ca în acest an şcolar să realizăm reabilitarea şi modernizarea spaţiilor din cadrul Şcolii Oarda, pentru a le asigura elevilor din această instituţie aceleaşi condiţii ca şi la Şcoala „Avram Iancu” din Alba Iulia”, a subliniat prof. Elena Ignat. (A.D.T.)

Publicitate

Curier Județean

Ordin de protecție pentru un bărbat de 35 ani: Și-a agresat iubita, în vârstă de 25 de ani

Publicat

în

Ordin de protecție pentru un bărbat de 35 ani: Și-a agresat iubita, în vârstă de 25 de ani

Un bărbat de 35 de ani, din Sebeș, s-a ales cu ordin de protecție provizoriu, după ce și-a agresat iubita, în vârstă de 25 de ani.

Polițiștii din Sebeș au emis un ordin de protecție provizoriu față de un bărbat care și-ar fi agresat concubina. Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru violență în familie.

Electrica Furnizare Discount

La data de 30 iulie 2021, în jurul orei 00.30, polițiștii din Sebeș au fost sesizați, cu privire la faptul că o tânără, de 25 de ani, din comuna Câlnic, a fost agresată de către concubin, în timp ce se afla la locuința, din municipiul Sebeș, unde locuiește fără forme legale.

În urma aplicării formularului de evaluare a riscului și a răspunsurilor date de către victimă, față de bărbatul, de 35 de ani, din Sebeș, polițiștii au emis un ordin de protecție, pe o perioada de 5 zile, prin care i-a fost interzis să se apropie de femeie.

Față de bărbat cercetările sunt continuate, pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie.

Citește mai mult

Curier Județean

Tânără de 20 de ani, agresată de iubitul în vârstă de 18 de ani. Băiatul, din Blaj, s-a ales cu ordin de protecție provizoriu

Publicat

în

Tânără de 20 de ani, agresată de iubitul în vârstă de 18 de ani. Băiatul, din Blaj, s-a ales cu ordin de protecție provizoriu

Polițiștii din Blaj au emis un ordin de protecție provizorii față de un tânăr care și-ar fi agresat concubina. Tânărul este cercetat pentru violență în familie.

La data de 29 iulie 2021, în jurul orei 22.30, polițiștii din Blaj au fost sesizați, prin 112, de către o tânără, de 20 de ani, din Blaj, cu privire la faptul că, în urma unor discuții contradictorii avute cu partenerul său, ar fi fost agresată de către acesta.

Electrica Furnizare Discount

În urma aplicării formularului de evaluare a riscului, față de tânărul, de 18 de ani, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, pentru o perioada de 5 zile.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

Citește mai mult

Curier Județean

SCANDAL la Cetatea de Baltă: Doi bărbați s-ar fi amenințat reciproc în timp ce se aflau pe o stradă din comună. Au fost reținuți de către polițiști

Publicat

în

SCANDAL la Cetatea de Baltă: Doi bărbați s-ar fi amenințat reciproc în timp ce se aflau pe o stradă din comună. Au fost reținuți de către polițiști

Doi bărbați din Cetatea de Baltă au fost reținuți de către polițiști, după ce ar fi provocat un scandal în timp ce se aflau pe o stradă din comună. Cei doi s-ar fi amenințat reciproc.

Poliţiştii Secției 6 Poliție Rurală Jidvei au reţinut doi bărbați care sunt cercetați pentru amenințare și tulburarea ordinii şi liniştii publice. Aceștia ar fi provocat scandal, în timp ce se aflau pe o stradă din comuna Cetatea de Baltă.

Electrica Furnizare Discount

La data de 29 iulie 2021, poliţiştii Secției 6 Poliție Rurală Jidvei au luat măsura reţinerii, pentru 24 de ore, faţă de doi bărbați, de 20 și 42 de ani, amândoi din comuna Cetatea de Baltă, care sunt cercetați sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de amenințare și tulburarea ordinii şi liniştii publice.

În sarcina acestora s-a reținut faptul că, în sera zilei de 28 iulie 2021, ar fi provocat un scandal și s-ar fi amenințat reciproc, în timp ce aflau pe o stradă din comună, tulburând ordinea și liniștea publică.

În cursul zilei de azi, 30 iulie 2021, reținuții vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare