Rămâi conectat

Sport

Sâmbătă, la ora 10.00, meci amical pe „Cetate” FC Unirea Alba Iulia – Voinţa Sibiu

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Sâmbătă, de la ora 10.00, pe stadionul „Cetate” din Alba Iulia va avea loc partida de verificare dintre divizionarele secunde FC Unirea Alba Iulia şi Voinţa Sibiu, formaţii care au remizat miercuri scor 1-1.

Încă în incertitudine în ceea ce priveşte debutul Ligii a 2-a şi ameninţaţi cu neprogramarea, „alb-negrii” nu ştiu încă dacă vor face rost de bani pentru a achita restanţele către FRF şi implicit de a juca marţi în Cupa României cu Seso Câmpia Turzii (culmea, şi adversarii aflaţi sub spectrul neprogramării din pricina datoriilor). Antrenorul Stelian Gherman nu mai contează în acest moment pe Negură, fotbalist aflat la final de contract care nu s-a mai prezentat în ultimele zile la pregătire.

În acelaşi context, CS Zlatna rămâne neprogramată în Liga a IV-a, dar oficialii aurarilor dau asigurări că vor rezolva situaţia, iar Gabriel Rotaru va purcede la treaba cu un lot din care vor face parte printre alţii Kiraly, H. Marian, G. Toma şi R. David.

Dan HENEGAR


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

ACS Tg. Mureș – Industria Galda de Jos 2-0 (0-0), în prima etapă din play-out

Dan HENEGAR

Publicat

în

Industria Galda de Jos a pierdut primul meci din play-out, 0-2 (0-0) cu ACS Tg. Mureș, o partidă „cu repetiție”, după ce în urmă cu o săptămână, în ultima partidă din sezonul regular a fost o remiză albă. În minutul 60, s-a consemnat autogolul lui Șt. Radu, pentru ca peste 5 minute portarul Cătălin Suciu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea