Rămâi conectat

Actualitate

Questo: Un nou start-up ROMÂNESC de succes. Aplicația care îți perminte să explorezi un oraș prin ochii localnicilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Questo, noul succes al companiilor românești, este o aplicație de turism prin care poți să explorezi orașul pe care îl vizitezi prin ochii localnicilor. De la Uipath, cel mai valoros start-up din IT pornit în România, și Elrond, start-up-ul sibian care a depășit evaluarea de 1 miliard de euro, companiile românești s-au dezvoltat în permanență.

Questo a anunţat o nouă rundă de finanţare pentru platforma sa. O sumă deloc modestă de 1,5 milioane de dolari. Compania speră, astfel, să devină al treilea unicorn românesc. Finanţarea obţinută este destinată dezvoltării companiei la nivel global şi vizează extinderea proiectului în 200 de oraşe până la finalul anului, în principal pe piaţa din Statele Unite.

Claudiu Petria, cofondator al aplicaţiei, a anunţat astăzi investiţia la Aleph News şi a dat toate detaliile.

Claudiu Petria, co-fondator Questo:  ,,Cred că după ce ni s-au alăturat în vară, pentru că tot ei au investit în noi şi în vară, ne-a fost mult mai uşor pentru că au văzut pas cu pas progresul pe care l-am făcut. Noi în ultimul an am crescut de la o prezenţă din 37 de oraşe, am ajuns la peste 100 de oraşe. Suntem prezenţi în peste 30 de ţări de pe patru continente. Avem o activitate destul de intensă, chiar dacă pandemia a afectat foarte, foarte mult industria de travel, am reuşit totuşi să oferim oamenilor o experienţă care să fie safe, am reuşit să le dăm posibilitatea să se joace în oraşele lor sau în împrejurimi, în aşa fel încât să evite spaţiile aglomerate şi să evite contactul cu alţi oameni.”

  • Jocurile sunt disponibile 24/7, 365 de zile pe an
  • Preţuri joc: între 8 şi 20 de euro
  • Investiţii până acum: 600.000 de euro
  • Începutul lui 2020: Questo era prezent în 40 oraşe din Europa
  • În prezent: 100 oraşe de pe patru contiente

sursa: mediafax.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Prognoza METEO de 1 Mai și de Paște 2024. Când se va încălzi vremea?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Prognoza METEO de 1 Mai și de Paște 2024. Când se va încălzi vremea? ANM anunță momentul în care se va încălzi vremea: prognoza detaliată de Paște și 1 Mai 2024 Alina Șerban, meteorolog ANM, a explicat că, începând din acest weekend vremea va intra într-un proces de încălzire, iar temperaturile maxime vor ajunge în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea