// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Producătorul de mo­bilier pentru baie Savini Due din Sebeş a ieșit pe piețele din Moldova și statele din fosta Iugoslavie

Italienii de la Savini Due, care au o fabrică de mobilier în Sebeș, au ieșit pe piețele din Moldova și statele din fosta Iugoslavie.

Potrivit ziarului Fiancniar, producătorul de mobilier de baie Savini Due, care are o fabrică în Sebeș, a ieșit pe piețele din Moldova și fosta Iugoslavie.

Savini Due a încheiat anul cu o cifră de afaceri de 112 milioane de lei, reprezentând o creștere de 38,2% față de 2015, și cu un profit de patru milioane de euro, potrivit sursei citate.

Italienii mizează pe o creștere cu 15% a cifrei de afaceri față de 2016, susținută de extinderea pe alte piețe ale Europei și eficientizarea procesului de producție.

Compania activează aproape în toată Europa, exportul reprezintă 67% din cifra de afaceri anuală, iar majoritatea operațiunilor economice sunt concentrate în România, Germania, Italia și Franța.

Savini Due este unul dintre pilonii care susțin economia locală din Alba prin forța de muncă angajată și contribuțiile semnificative la bugetul local.

Italienii s-au implicat an de an în diferite probleme și necesități ale comunității din Alba, sprijinind Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia, centre pentru copii și asociații din județ.

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419