Rămâi conectat

Monden-Clubbing

AMF, atracția toamnei pentru festivalierii din Europa

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Festivalul de muzica AMF a pus Olanda pe harta iubitorilor de muzică din toată lumea, mulți români arătându-și interesul pentru evenimentul cu cel mai bun line-up din Europa la mijloc de toamnă.

AMF 2019 se va întoarce în orasul lalelelor urmand a fi găzduit de Stadionul Johan Cruiff, sâmbăta 19 octombrie  2019.

La fel ca si Untold, festivalul olandez oferă o gamă diversă de muzică pentru toate gusturile, cap de afiș fiind Armin Van Buuren. In cadrul acestui eveniment revista DJ Magazin va decerna si premiile pentru cei mai buni Dj, fiind intocmit top 100. In editiile anterioare dj-ul Martin Garrix a fost desemnat trei ani la rând dj-ul nr. 1 al lumii.

Se anunță un weekend spectaculos, iar printre cei ce vor urca pe scena se numără David Guetta, Don Diablo, Alesso și mulți alții. Biletele sunt acum la vânzare pe site-ul official https://amf-festival.com/.

În 2013, ALDA Events și ID&T au organizat împreună prima ediție a AMF, pentru a sărbători a 25-a aniversare a Dansului Olandez. Prima ediție a avut loc în RAI Amsterdam și a avut 25.000 de vizitatori. Datorită interesului mare a doua ediție a evenimentului, în 2014, s-a mutat de la RAI Amsterdam la Amsterdam Arena. Evenimentul crește la 35.000 de vizitatori. În 2015, evenimentul se extinde la un eveniment de două zile, din care prima seară a fost dominată de emisiunea de premii DJ Mag Top 100, iar a doua seară – care se desfășura și în ArenA – a fost completată cu o gamă variată.  În plus, AMF începe colaborarea cu Dance4Life, un ONG care lucrează împreună cu tinerii pentru a construi o lume fără SIDA. Pentru fiecare bilet vândut, AMF donează 50 de cenți pentru caritate.  În 2016, organizatorii ALDA Events și ID&T au decis să extindă evenimentul chiar și la opt evenimente în cinci seri, în trei locații diferite: Amsterdam ArenA, Heineken Music Hall și Ziggo Dome. Cu o ceremonie oficială de deschidere și închidere, două spectacole în Amsterdam ArenA și mai multe gazde, cea de-a patra ediție a AMF a fost cel mai mare festival în cadrul evenimentului Amsterdam Dance cu 45.000 de vizitatori. Potrivit biroului de cercetare de piață GfK Olanda, AMF a generat aproape 28 de milioane de euro pentru economia din Amsterdam.  În 2017 a fost sărbătorită prima ediție lustrum a AMF, cu un spectacol de o singură noapte. Pentru ediția lustrum, au lansat un nou concept: „II = I” (pronunțat Two is One).

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The Fall Guy / Cascadorull Avanpremiera Regia: David Leitch Cu: Aaron Taylor-Johnson, Ryan Gosling, Emily Blunt, Teresa Palmer Gen Film: Actiune, Drama Durată: 119 min Rating: AP 12 Este cascador și, la fel ca […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea