Rămâi conectat

Ştirea zilei

Modul original al unui elev al Colegiului Militar din Alba Iulia de a ura „Sărbători Fericite”. A cântat la pian o interpretare a piesei „Jingle Bell Rock”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un elev al Colegiului Militar din Alba Iulia, a surprins printr-un videoclip postat pe pagina de socializare a unității de învățământ, videoclip în care a cântat la pian o interpretare a piesei „Jingle Bell Rock”. Emanuel cântă la pian de la vârsta de 4 ani, și a oferit un adevărat spectacol prin talentul său de a stăpâni instrumentul muzical.

Citește și: MESAJE de CRACIUN. Urări de Crăciun. Felicitări de Crăciun. SMS de Crăciun

Cu o interpretare la pian a piesei „Jingle Bell Rock”, de Bobby Helms, elevul Emanuel Tudor din clasa a IX-a ne introduce în atmosfera magică a sărbătorilor de iarnă. Colindul, pe ritmurile pianului, este modul lui de a vă ura tuturor „Sărbători fericite!”.

Emanuel cântă la pian de la vârsta de 4 ani iar după ce a crescut şi-a îndreptat atenţia şi spre alte instrumente cum ar fi chitara, flautul, shofarul, melodica sau otamatone.

YouTube video

„Pasiunea mea pentru muzică a început de mic, când aveam 4 ani şi am participat la prima lecţie de pian.

Până la vârsta de 11 ani am continuat cu lecţiile de pian şi am participat la mai multe concursuri la care am obtinut Premiul I. Mai apoi, am început să învăţ singur să cânt la chitară şi am luat câteva lecţii pentru a-mi perfecţiona tehnica. De atunci am descoperit mai multe instrumente cum ar fi shofarul, flautul, melodica, otamatone la care am învatat singur să cânt. Eu consider că atunci când cânt la pian sau la alte instrumente mă eliberez de stres şi alte gânduri negative, ceea ce mi se pare foarte important.

Citește și: Mesaje de Anul Nou 2021. Urari de Anul Nou 2021. Felicitari de Anul nou 2021. Mesaje de Revelion 2021. SMS de Anul Nou 2021

Vă urez tuturor sărbători fericite, multă sănătate şi putere pentru a trece peste toate provocările!”, a transmis elevul Emanuel Tudor”, au scris pe pagina de socializare, reprezentanții Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea