Rămâi conectat

Actualitate

MESAJE DE SFÂNTUL VALENTIN 2024. Urări și felicitări de ziua îndrăgostiților

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mesaje de Sfântul Valentin 2024 • Urări și felicitări de ziua îndrăgostiților • Mesaje de dragostemesaje de valentine’s day

Felicitările sunt la mare căutare, mai ales că aşa poţi să-ţi declari cel mai uşor sentimentele pentru persoana iubită. Sfantul Valentin este sărbătorit pe 14 februarie odată cu Ziua Îndrăgostiţilor.

Cele mai frumoase mesaje de iubire și declarații de dragoste scrise vreodată, te vor ajuta să îți surprinzi persoana iubită în momente pline de romantism.  Orice gest de dragoste trebuie însoțit de un mesaj care să mențină sau să aprindă flacăra iubirii. Am pregătit o serie de mesaje de valentine’s day haioase și mesaje de Dragobete. Aceste mesaje de ziua îndrăgostiților te pot ajuta să îți dezvălui sentimentele față de persoana iubită

Mesaje şi urări de Sfântul Valentin pentru toţi îndrăgostiţii

Dacă viaţa ta ar depinde de dragostea pe care ţi-o port, ai fi nemuritoare. Te iubesc, draga mea!

Pun un sărut în palma ta. Un sărut plin de bucurie, pasiune, dragoste. Acum du mâna la gură!

Dragostea? Cerul pe care sălăşluieşte Te iubesc!

Îţi mulţumesc că ai introdus cuvântul Dragoste în dicţionarul vieţii mele! Te iubesc enorm, iubirea mea!

Tu eşti trecutul, prezentul şi viitorul verbului A iubi. Mulţumesc, dragostea mea!

Citește și: cele mai frumoase mesaje de Dragobete și Mesaje romantice de Valentine’s Day 

Privesc soarele şi văd părul tău auriu, privesc marea şi văd ochii tăi albaştri, privesc lumea şi te văd doar pe tine! Te iubesc atât de mult!

Anul acesta m-am gândit să petrecem ziua de Sf. Valentin într-un mod curat şi sănătos. Hai să ne întâlnim sub duş!

M-am uitat în portofel şi era gol, m-am uitat în buzunar şi am găsit doar câteva monede, m-am uitat în inima şi te-am găsit pe tine. Abia atunci am realizat cât de bogata sunt!

A te îndrăgosti este atunci când el adoarme în braţele tale şi se trezeşte în visele tale!

Dragostea nu este numai flori, zâmbete, iubire, ci înseamnă şi lacrimi, dorinţă, pasiune şi de aceea puţini au privilegiul de a-i descoperi puterea.

Dragostea nu are nevoie de cuvinte, ea vorbeşte prin priviri şi atitudini. Hai să ne bucuram de iubire! E Ziua Îndrăgostiţilor!

Aş vrea să fiu un fulg, să mă topesc în braţele tale, să-ţi explorez trupul şi sufletul. Lasă-mă să te iubesc azi, de Ziua Îndrăgostiţilor, mai mult ca niciodată!

Citește și: Mesaje de dragoste • Scurte mesaje de iubire pentru el/ea soț(ie) • Declarații de dragoste emoționante

Dragostea nu te întreabă, ea deschide uşa sufletului, pune stăpânire pe inima ta şi ţie nu-ţi rămâne decât să te conformezi noilor reguli. Eu m-am conformat, tu ce mai aştepţi? Happy V-Day!

Te iubesc şi asta se întâmplă de ceva timp şi nu pot decât să îmi doresc să fie pentru totdeauna… pentru că ziua îndrăgostiţilor este ziua noastră şi ziua noastră e în fiecare zi. Lasă-mă să te iubesc pentru totdeauna.

Nu am de gând să îţi spun că te iubesc, dacă asta aştepţi de Ziua Îndrăgostiţilor, dar voi face tot posibilul să îţi demonstrez că eşti cea mai iubită persoană din lume! Te sărut şi te îmbrăţişez de Ziua Îndrăgostiţilor!

Tu mă faci să râd. Tu mă faci să plâng. Tu mă faci să simt că trăiesc. Tu mă faci să strig: Te iubesc!

MESAJE pentru cei ce poartă numele SFÂNTULUI VALENTIN

De Sfântul Valentin, fie ca cei dragi să te înconjoare cu căldura sufletelor lor într-o seară magică, iar fericirea să te ia în braţele ei în aceste clipe speciale. La mulţi ani!

Scumpă Valentina, îţi doresc să îţi sărbătoreşti ziua numelui înconjurată de sănătate, fericire şi de privirile pline de iubire ale celor dragi ţie! La mulţi ani!

Visele şi speranţele de azi să devină realitate, orice cădere să fie un pas înainte, iar gândul bun şi fericirea să te însoţească mereu! La mulţi ani, Valentin/Valentina!

Fie ca din această zi sfânta, în drumul lin al vieţii tale, să răsară mereu câte o rază de soare care să-ţi aducă fericire şi bucurie. Îţi doresc multă sănătate şi toate dorinţele să ţi se împlinească! La mulţi ani!

Mesaje de Ziua Îndrăgostiților pentru el

Dacă vrei să îi spui iubitului tău ce simți pentru el, îi poți trimite un mesaj de Sfântul Valentin. Nu trebuie să cauți fraze complicate, pentru că iubirea se exprimă cel mai bine prin cuvinte simple.

„Nu ar trebui să trăiesc niciodată o zi fără tine, iar dacă, totuși, se întâmplă, să fie aceea ultima zi din viața mea.”

„O zi fără tine este o zi fără soare, o noapte fără tine este o noapte fără lună, o viață fără tine este fără viață.”

„Oricât de ocupați am fi, trebuie să ne amintim că suntem îndrăgostiți. Ziua Îndrăgostiților este o zi bună să iau o pauză și să îmi dau seama cât de bine mă simt lângă tine.”

„Nu am nevoie de o zi specială ca să sărbătoresc dragostea pe care mi-o oferi, dar pentru că astazi toată lumea sărbătorește, îți spun și eu că te iubesc.”

„Dragostea mea pentru tine este o călătorie care începe cu întodeauna și se termină cu niciodată! Te iubesc!”

„Am doi ochi, dar nu te pot vedea zilnic, am două urechi, dar nu îți pot auzi vocea zilnic, dar am o inimă care te va iubi o viață întreagă.”

Citește și: mesaje 8 Martie, Ziua Mamei și mesaje de primăvară

„Să iubești este ca și cum ai cânta la pian. Mai întâi trebuie să înveți să cânți după reguli, apoi trebuie să uiți regulile și să cânți din suflet.”

„Am căutat prin cărți cuvinte care să mă ajute să îți spun ce simt, dar când am vrut să trec totul pe foaie, tot ce am putut să scriu a fost Te Iubesc!”

„Ne certăm, ne despărțim, apoi ne ducem dorul. Asta este iubirea. Te iubesc!”

„La început am fost străini, apoi am devenit prieteni, iar apoi ne-am îndrăgostit. Acum vreau să îți spun că te voi iubi o viață întreagă.”

„Habar nu aveam ce este dragostea până să te cunosc pe tine. Stăteam în întuneric, iar tu ai fost lumina care mi-a arătat calea.”

„Când ochii mei au dat de tine, a fost ca și cum toată lumea s-a întors cu susul în jos. Astăzi am în sfârșit curaj să îți spun că Te Iubesc.”

„Mi-au plăcut alți ochi, am sărutat alte guri, am ascultat alte vorbe dulci și am strâns alte mâini, dar nu am iubit pe nimeni cum te iubesc pe tine.”

„O lume întreagă de s-ar pune între noi, eu tot aș găsi drumul spre tine. Te iubesc!”

Unul dintre mesajele pline de încărcătură pe care i le poţi trimite celei dragi în această zi specială este următorul:

Ziua Îndrăgostiţilor a fost special creată pentru oamenii care au pe cineva unic aproape, aşa că sunt norocos că te am pe tine. La mulţi ani de Valentine’s Day! Te iubesc!

Dacă ai o iubită care are obiceiul de a-ţi face declaraţii pline de romatism, nu te lăsa mai prejos. Încearcă o formulă nouă de mesaj cu această ocazie, unul sub formă de versuri:

Când lumina dimineţii astăzi mi-a bătut la geam/ Mă speriam la gându-n care/ Lângă mine nu te am/ Am decis să-ţi spun acuma/ Draga mea, cât te iubesc/ Fermecat voi fi întruna/ De-al tău glas îngeresc.

Pentru a-i arăta cât o preţuieşti, fă-i următoarea declaraţie:

Am ştiut că te iubesc atunci când mi-am dat seama că eşti singura persoană cu care aş vrea să împart bucuriile, durerile şi realizările mele.

Faptul că te-am găsit pe tine îmi dovedeşte că viaţa are un sens: acela de a fi compleţi alături de jumătatea noastră. Te iubesc! La mulţi ani de Ziua Îndrăgostiţilor!

Mesaje de Sfântul Valentin de la ea, pentru el

De câte ori mă uit în ochii tăi, mă văd pe mine însămi şi îmi dau seama că tu mă faci să mă simt frumoasă, apreciată, unică. Te iubesc!

Dacă el ţi-a fost alături într-un moment dificil, arată-i cât de mult îi apreciezi susţinerea:

Răbdarea, loialitatea şi încrederea ta în mine m-au ajutat să trec peste orice obstacol. Totul se schimbă odată cu trecerea timpului, însă dragostea mea pentru tine va rămâne la fel.

Iubitul tău nu îţi poate fi alături în această zi specială? Iată un mesaj de Sfântul Valentin care îl va impresiona într-un mod plăcut, chiar dacă este plecat peste mări şi ţări:

Distanţa nu înseamnă nimic, atunci când vorbim despre o dragoste atât de profundă. Cu fiecare zi care trece, eu te iubesc din ce în ce mai mult, iar dragostea mea străbate kilometrii dintre noi. La mulţi ani de Ziua Îndrăgostiţilor!

Citește și nume care se sărbătoresc de Florii și cele mai frumoase mesaje de Florii

Oamenii vin şi pleacă din viaţa noastră mereu: prieteni, cunoştinţe, chiar şi duşmani. Tu eşti singurul punct fix, care mi-a fost dat pentru a-mi pune ordine în viaţă şi în gânduri.

Literatura poate fi o sursă importantă de inspirație pentru SMS-urile de Sf. Valentin.

„Vreau să fac cu tine ce face primăvara cu cireșii.” – Pablo Neruda

„Știi că ești îndrăgostit când nu poți adormi pentru că în sfârșit realitatea este mai frumoasă decât visul.” – Dr. Seuss

„Dragostea este acea stare în care fericirea celuilalt este mai importantă decât a ta.” – Robert A. Heinlein

„Dragostea este ca vântul: nu o poți vedea, dar o simți.” – Nicholas Sparks

„Nu iubești pe cineva pentru că este perfect, îl iubești în ciuda faptului că nu este.” – Anonim

„Datorită ție știu ce este dragostea.” – Herman Hesse

„La atingerea iubirii, toată lumea devine poet.” – Platon

Mesajele de Sfântul Valentin trebuie personalizate în funcţie de destinatar. Ele reprezintă un bonus binevenit atunci când vrei ca jumătatea ta să aibă parte de mai multe momente speciale în aceasta zi.

„Dragostea este ca războiul: începe ușor, dar este foarte greu de oprit.” – H. L. Mencken

Aceste sentimente de dragoste poti fi transmise si prin mesaje de mărțișor sau mesaje de 8 martie  persoanelor dragi, pentru a le face ziua mai frumoasă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Schimbare importantă la cardurile de sănătate 2024: Anunțul oficial al Casei Naționale de Sănătate

Bogdan Ilea

Publicat

în

Schimbare importantă la cardurile de sănătate 2024: Anunțul oficial al Casei Naționale de Sănătate Prin intermediul unui ordin semnat de președintele CNAS și publicat în Monitorul Oficial, s-a introdus o nouă regulă referitoare la prelungirea valabilității adeverinței înlocuitoare a Cardului Național de Asigurări de Sănătate până la momentul emiterii cardului duplicat. Citește și: Cardul de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea