Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

MESAJE de Sfânta Maria Mică. SMS-uri și urări pentru cei dragi, familie, colegi și prieteni care îşi celebrează, în 8 septembrie, ziua numelui

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mesaje de Sfânta Maria 2023 • Urări de Sfânta Marie Mică • SMS-uri de felicitare de Sfânta Maria

În fiecare an, pe 8 septembrie, se prăznuieşte Naşterea Maicii Domnului, cunoscută în Popor ca Sfânta Maria Mică. Un prilej nou de sărbătoare, pentru cei peste 2,2 milioane de români care poartă acest nume  sfânt.

 Cu această ocazie, fiecare dintre noi transmitem un gând bun celor dragi, rude, prieteni, colegi de servici sau cunoscuţi, care poartă numele de Maria, Marian sau derivate. Dacă vă aflaţi în pană de inspiraţie, ziarulunirea oferă mai jos câteva sugestii, idei de mesaje, sms-uri cu urări şi felicitări de Sfânta Maria.

Citește și: Ce nume se sărbătoresc de Sfânta Marie și nume derivate din Maria

 La mulţi ani, Maria! Îngerii să-ti călăuzească paşii şi Sfânta Fecioară să-ţi lumineze drumul în viaţă!

Fie ca toate întâmplările frumoase şi spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni. Îţi doresc o zi de Sfânta Maria cât mai frumoasă!

Să ai o zi frumoasă şi să te bucuri de numele pe care îl porți. Să fii fericită, iubită şi bucuroasă. La mulți ani de Sfântă Maria!

Este o zi când sufletul învinge orice urmă de tristete, când tot ce a fost greu ţi se pare uşor. Este ziua numelui tău! La Mulţi Ani, Maria!

Să ai parte numai de împliniri, iar viaţa să îţi fie o eternă sărbătoare! La mulţi ani!

Păstrează-ţi sufletul tânăr şi bucură-te neîncetat, pentru mine rămâi un prieten de nădejde şi un om de valoare! Fie ca lumina Sfintei Marii să ne lumineze vieţile şi mintea mereu! La mulţi ani!

E ziua ta, Maria, un nume frumos si simplu, la fel de pur ca tine si la fel de gingas. La multi, ani!

În această zi specială, îţi transmit cele mai sincere urări. Să ai o viaţaă plină de lucruri bune, iar Sfânta Maria, al cărei nume îl porţi, să te ocrotească mereu. La mulţi ani de ziua numelui tău!

De ziua numelui tău, îţi doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sănătate şi să ţi se îndeplinească toate dorinţele. La multi ani, Maria!

Citește și: Mesaje de Sfânta Maria. Ce felicitări, urări și SMS-uri le poți trimite persoanelor care își serbează onomastica

Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur şi eu celor ce-ţi doresc din adâncul sufletului La Mulţi Ani!

Îţi urez să ai o zi a numelui la fel de colorată precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetoarei şi la fel de frumoasă precum o gradină plină cu flori.

Dumnezeu mi-a dat familia, Sfânta Fecioara Maria al cărui nume îl porti mi te-a dăruit, pentru a mă bucura de o astfel de prietenie. Mă bucur că ai apărut în viata mea, că am şi voi avea bucuria de a trăi şi simti o prietenie adevărată! Să îţi fie viaţa binecuvântare şi bucurie întocmai ca numele sfânt pe care îl porti!

Întocmai ca Fecioara Maria, al cărei nume îl porti, învaţă să ierţi, să fii mai bun, mai înţelept, să mă ierţi când greşesc şi să mă înveţi să fiu, la rândul meu, un om mai bun. La mulţi ani!

Precum Maria, Maica Domnului, a învins tristeţea şi lacrimile, tot aşa îţi doresc să răzbaţi şi tu din furtuna greutăţilor. La multi ani!

Este doar încă o zi, dar este cea mai frumoasă din tot anul, căci este ziua ta! La multi ani, iubitule/iubito!

Fie ca această zi să-ţi dechidă poarta unui viitor plin de succese. La mulţi ani!

Fie ca din această zi sfântă, în drumul lin al vieţii tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ţi aducă fericire şi bucurie. La mulţi ani de Sfânta Maria!

Este minunat să stii că cineva te place, cineva se gândeşte la tine, cineva are nevoie de tine…dar e si mai minunat să stii că există cineva care nu-ţi uită niciodată ziua de nume. La Multi Ani!

Citește și: Mesaje de SFANTA MARIA. Urări şi felicitări pe care le poţi transmite persoanelor care îşi serbează onomastica

Fie ca Dumnezeu să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la tine cu succes, fericire şi prosperitate. La mulţi ani!

O zi onomastică frumoasă! Fie ca toate întâmplările frumoase si spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni. Îti doresc o zi de Sfânta Maria cât mai frumoasă!

La multi ani si mult noroc în această zi specială. Iti doresc să ti se îndeplinească toate dorintele.

O sărbătorim pe Fecioara Maria si te sărbătorim pe tine. Să rămâi mereu blândă, bună şi drăguţă cu toţi cei din jurul tău!

Aş vrea sa-mi fi aproape mereu, cum ai fost şi până acum şi să mă bucur în fiecare zi de puritatea şi căldura sufletului tău, rupt parcă din dragostea Fecioarei Maria.

De ziua ce-ţi surâde-n prag şi-i porţi frumosul nume, eu îţi doresc tot ce-i mai drag şi mai frumos pe lume! La mulţi ani! (A.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

27 Martie: Ziua mondială a teatrului

Bogdan Ilea

Publicat

în

27 Martie: Ziua mondială a teatrului La 27 martie, artiştii şi publicul din toată lumea celebrează ziua mondială a teatrului. Aniversată în fiecare an , a fost instituită în 1961, de Institutul Internaţional de Teatru (ITI), iar din 1962, a devenit un eveniment anual, organizat de centrele ITI şi comunitatea internaţională de teatru. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea