Rămâi conectat

Curier Județean

MESAJE de PASTE. Cele mai calde URĂRI pe care le puteţi trimite familiei, colegilor, prietenilor şi tuturor celor apropiaţi

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mesaje de Paste. SMS-uri şi FELICITARI de Paste 2024. Urari de Paste pentru familie

Marele Praznic al Învierii Domnului ce se apropie cu paşi repezi trebuie să ne purifice sufletele şi inimile tuturor. Învierea Mântuitorului înseamnă şi învierea noastră, îndeosebi prin smerenie şi credinţă. Este o tradiţie de ani şi ani ca în perioada sărbătorilor pascale românii să-şi transmită gânduri bune,  ca un mănunchi de la inimă la inimă a celor 4 taine divine: încredere, lumină, iubire şi speranţă.

Citește și: MESAJE DE PASTELE ORTODOX. URARI și FELICITARI frumoase care pot fi trimise prin SMS de Învierea Domnului

Iată câteva dintre cele cele mai calde şi mai sincere urări pe care le puteţi trimite drept cadou de suflet familiei, colegilor, prietenilor şi tuturor celor apropiaţi.

Mesaje de Paşte pentru familie

Lumina şi căldura Paştelui să ne încălzească sufletele, să ne lumineze minţile, să ne deschidă inimile spre iubire, credinţă şi iertare. Să fim mai buni, să ne bucurăm din plin de frumuseţea tuturor lucrurilor care ne înconjoară şi să dăruim iubire celor dragi. Sărbători Fericite!

MESAJE de PASTE Azi, în zi de sărbătoare să coboare liniştea şi pacea. Minunea Învierii lui Iisus să dăinuie în inimile voastre, să vă lumineze viaţa şi să vă aducă renaşterea credinţei, speranţei şi bucuriei cu bunătate şi căldură în suflet. Hristos a înviat!

MESAJE de PASTE Minunea Învierii lui Iisus să dăinuie în inimile voastre, să vă lumineze viaţa şi să vă aducă renaşterea credinţei, speranţei şi bucuriei cu bunătate şi căldură în suflet. Hristos a înviat!

MESAJE de PASTE Sunt  zile când trebuie să ne reamintim să fim mai buni, mai plini de dragoste, cu inima caldă şi mai deschisă, când lumina sfântă coboară în casele şi în inimile noastre. Paşte Fericit!

Citește și: Obiceiuri, tradiții și superstiții românești de Paște

MESAJE de PASTE Fie că sfânta sărbătoare a Învierii Domnului să-ţi aducă cele 4 taine divine: încredere, lumină, iubire, speranţă. Clipe de neuitat alături de cei dragi şi numai realizări! Hristos a Înviat!

MESAJE de PASTE Abia aştept să ajung lângă voi, cei dragi sufletului meu. Până atunci aveţi grijă de voi şi faceţi curăţenie în casă şi în suflete. Se apropie Marea Sărbătoare a Învierii Domnului. Să o întâmpinăm cum se cuvine!

MESAJE de PASTE Hristos a înviat! Să fiţi binecuvântaţi cu bogăţie sufletească, cu iubire şi cu speranţă.

MESAJE de PASTE Hristos a înviat! Sărbătoarea Învierii Domnului binecuvântată de lumina sfântă să aducă sentimente calde, bogăţie sufletească şi bunăstare într-un ou înroşit de iubire şi într-un cozonac delicios precum voia bună.

MESAJE de PASTE Fie că Sfintele Sărbători să ne facă viaţa mai frumoasă, casa mai bogată şi masa înbelşugată. Fie că Învierea Mântuitorului să ne facă să aducem lumină, căldură şi iubire în suflet.

MESAJE de PASTE În noaptea învierii, când clopotele bat, eu îţi doresc din suflet “Hristos a înviat!”.

MESAJE de PASTE Fie ca Paştele să-ţi întărească încrederea şi speranţa! Hristos a înviat!

MESAJE de PASTE Sfintele Sărbători de Paşte să vă aducă linişte în suflet, multă bucurie, sănătate, fericire şi puterea de a dărui şi ajuta semenii. Paşte Fericit!

MESAJE de PASTE Un iepuraş tare drăgălaş a ieşit în cale cu viteză mare şi-ţi urează neîncetat să ai Paşte Minunat…şi Hristos a Înviat!

MESAJE de PASTE Hristos a înviat! Sărbătoarea Învierii Domnului binecuvântată de lumina sfântă să aducă sentimente calde, bogăţie sufletească şi bunăstare într-un ou înroşit de iubire şi într-un cozonac delicios precum voia bună.

MESAJE de PASTE Fie ca bucuria Învierii Domnului să vă aducă în suflet linişte, pace şi fericirea de a petrece aceste clipe magice alături de cei dragi. Hristos a înviat!

Urări de Paşte pentru prieteni şi colegi

URARI de PASTE Sărbători fericite alături de cei dragi, să aveţi parte de multă căldură în suflet şi în casă, bucurie în inimă şi multă sănătate şi putere de muncă.

URARI de PASTE Minunea Învierii să îţi aducă în suflet împăcare, armonie, iertare şi iubire! Priveşte cu seninătate înainte şi bucură-te de un nou început alături de tot ceea ce contează pentru tine!

URARI de PASTE Clopotele Învierii să vestească o primăvară frumoasă, încărcată de bucurii şi de speranţe, energie nouă şi lumină caldă. Vă dorim din suflet să aveţi parte de minuni şi să preţuiţi momentele frumoase alături de cei pe care îi iubiţi.

URARI de PASTE Sfintele sărbători de Paşte să vă aducă linişte în suflet, multă bucurie, sănătate, fericire şi puterea de a dărui şi ajuta semenii. Hristos a Înviat!

URARI de PASTE De Paşti…Învierea Domnului să vă aducă armonie în casă şi în gând, împăcare şi regăsirea înţelepciunii în sânul familiei. Hristos a Înviat!

URARI de PASTE Fie că sfânta sărbătoare a Învierii Domnului să-ţi aducă cele 4 taine divine: încredere, lumină, iubire, speranţă. Clipe de neuitat alături de cei dragi şi numai realizări! Hristos a Înviat!

URARI de PASTE Paştele ne dăruieşte veselie , Paştele ne oferă fericire .Paştele ne aduce nemărginita binecuvântare a Domnului, Paştele ne copleşeşte cu o proaspătă iubire … Un Paşte fericit şi cele mai sincere urări de bine!

Citește și: SĂPTĂMÂNA LUMINATĂ. Ce nu ai voie să faci în săptămâna de după Paști. Tradiții și superstiții

URARI de PASTE Îţi doresc un Paşte fericit , dragoste din plin şi cele mai bune urări. Fie ca zilele Paştelui şi ale acestui an să îţi ofere o mulţime de fericire şi bucurie în viaţă .Să ai o viaţă îmbelşugată în iubire şi să sărbătoreşti Paştele de cel puţin 100 de ori ! Un Paşte fericit !

URARI de PASTE Dumnezeu să vă dea un curcubeu la fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrimă, o binecuvântare la fiecare pas, o promisiune la fiecare grijă şi un răspuns la fiecare întrebare!

URARI de PASTE Iubeşte, iartă, cum EL te-a învăţat,Crede şi uită tot ce-ai îndurat. EL ţi-e lumina, căci EL te-a creat.Să nu uităm, numai EL ne-a salvat,Hristos a înviat!

URARI de PASTE Fie ca Domnul să te binecuvânteze cu ocazia preafericitei zile a Paştelui.Fie că Învierea să îţi dăruiască un nou început, belşug ,succes şi fericire.Un Paşte fericit !

URARI de PASTE Hristos a înviat! Să fiţi binecuvântaţi cu bogăţie sufletească, cu iubire şi cu speranţă.

URARI de PASTE Sărbătorile să vă aducă binemeritata pace şi sănătate, dumneavoastră şi celor dragi. Paşte fericit.

URARI de PASTE Iepuraşul mustăcios, e de Paşte norocos. Nu-ţi lasă cadou în ghete, are el alte secrete: pască, oul înroşit, cozonacul, mielul fript şi un Paşte fericit!

URARI de PASTE Un gând curat, un miel împănat, un ou înroşit, cozonac îndulcit, un vin de-ai bea, HRISTOS Va Învia!

URARI de PASTE Pentru unii, Paştele e un moment de întregire a familiei, în care îşi doresc pace şi bucurie. Pentru alţii, e o zi în care se distrează ceva mai mult sau scapă de serviciu ori de şcoală. Pentru mine e pur şi simplu o zi minunată, pe care vreau să o împărtăşesc cu voi. Paşte fericit!

URARI de PASTE Cei care se războiesc să aducă pace, cei care se urăsc să ştie să iubească, iar cei bogaţi să înveţe să dăruiască. Hristos a înviat!

URARI de PASTE Sper ca Paştele să-ţi întărească încrederea şi speranţa! Hristos a înviat!

URARI de PASTE Fie ca lumina Învierii Mântuitorului să vă inunde casa şi să vă aducă numai armonie, fericire şi multă iubire. Paşte fericit!

URARI de PASTE Bucuria vine din lucruri mărunte. Liniştea vine din suflet. Lumină vine din inima fiecăruia. Paşte Fericit!

Citește și: Superstiții, obiceiuri și tradiții în Săptămâna Patimilor sau Săptămâna Mare

URARI de PASTE Fie că sfânta sărbătoare a Învierii Domnului să-ţi aducă cele 4 taine divine: încredere, lumină, iubire, speranţă. Clipe de neuitat alături de cei dragi şi numai realizări!

URARI de PASTE E atâta lumină în jur, pentru fiecare dintre noi. Lasă lumina să intre în casa sufletului tău şi te vei simţi cu adevărat împlinit.

URARI de PASTE Dincolo de cadouri, de petreceri… se află adevărata semnificaţie a Paştelui, încearcă să-i dai lumină şi să o trăieşti cu adevărat. Hristos a înviat!

URARI de PASTE Sărbătoarea Învierii revarsă speranţă, înţelegere şi bucurie în lăcaşul fiecăruia dintre noi. Deschide-ţi inima şi păşeşte cu pioşenie în acest cadru sacru.

URARI de PASTE Fie ca urările să vi se întoarcă înzecit! Să vi se întoarcă dragostea, gândurile bune şi fiecare lucru minunat pe care îl faceţi, să vă fie cei dragi alături şi să vă bucuraţi de lumina Învierii împreună.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea