Rămâi conectat

Actualitate

Mărturiile unor bărbați TORTURAȚI de polițiști. ,,M-au bătut cu bastoanele”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Cele două victime ale polițiștilor de la Secția 16 din București au scos la iveală detalii terifiante. Cei doi bărbați au relatat chinurile și umilințele la care au fost supuse de către agenții de poliție, care i-ar fi sechestrat și maltratat.

Ambii au fost încătușați și loviți, unul dus pe un câmp de lângă București și lăsat acolo, iar al doilea abandonat într-o zonă rău famată din oraș.

„Prietenul meu le-a spus de mască, de ce nu poartă mască, după care un polițist în vârstă a adresat injurii, și eu am adresat, am fost pus la pământ, mi-au pus cătușele, m-au băgat în mașină, mi-au pulverizat spray paralizant și mi-au închis ușile.

După care m-au dus pe câmp. Mi s-au dat doi pumni în coaste, după care am fost pus la pământ, cu fața în jos, m-au bătut cu bastoanele”, spune una din victime.

Cel de-al doi bărbat a spus: „Mi-au pus cătușe, m-au pus pe bancheta din spate, mi-au dat cu spray în ochi, după care pe mine m-au dus undeva în Ferentari.”

sursa: digi24.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar

Ziarul Unirea

Publicat

în

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar Centrul Militar Judeţean Alba, prin Biroul Informare Recrutare, desfășoară activități de recrutare a candidaților pentru admiterea în instituţiile militare de învăţământ postliceal. Citește și: FOTO: Povestea Mariei Cioruță, o femeie din Alba, mama a 4 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea