Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO. Mai mulți turiști, îmbrăcați cu haine de vară, blocați în mașini din cauza zăpezii, pe Transalpina

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mai mulți turiști, o parte îmbrăcați cu haine de vară și fără posibilitatea de a-și încălzi mașinile din cauza lipsei combustibilului, au rămas blocați, marți dimineața, în mașini, în zona înaltă a masivului Parâng, pe Transalpina, din cauza căderilor de zăpadă.

UPDATE: Este vorba de cinci turiști

”Acțiune în derulare a salvamontiștilor din Gorj în zona înaltă a masivului Parâng pe Transalpina pentru acordarea primului ajutor și salvarea mai multor persoane surprinse azi-noapte de căderile de zăpada și rămase blocate cu autoturismele în căldarea Urdele”, potrivit Salvamont România.

 Drumarii din cadrul Secției Drumuri Naționale Gorj acționează cu utilaje pentru a desface drumul, iar salvamontiștii s-au deplasat în zona cu o ambulanță Salvamont, iar apoi și-au continuat pe jos drumul pentru a ajunge în zona în care sunt blocate mașinile.

”Unele mașini nu mai au combustibil și nu mai pot face căldura, iar o parte dintre cei surprinși în ele sunt îmbrăcați de vara. Nu se știe încă numărul de persoane surprinse în mașini. Pe carosabil este așternut un strat de circa 10-15 cm de zăpada si pe foarte multe porțiuni există formată gheața”, potrivit unei informări trimise de Salvamont România.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea