Rămâi conectat

Sport

Liga a 4-a, ultima rundă a turului: CS Zlatna iernează pe podium | CIL Blaj, punct în prelungiri obținut pe „Aiudelul”, cu Olimpia!

Dan HENEGAR

Publicat

în

În ultima rundă a turului Ligii a 4-a, CS Zlatna și CIL Blaj au concurat la distanță pentru poziția secundă a podiumului, echipa de pe Ampoi reușind să termine a doua în ierarhie, după 5-1 pe propriul teren cu Energia Săsciori.

Echipa din „Mica Romă” a obținut în prelungiri, un punct pe „Aiudelul”, după un final fierbinte.

CS Zlatna – Energia Săsciori 5-1 (2-0)

Marcatori: Mura (21, 63, 75), Ov. Truță (24), A. Cîmpean (83), respectiv D. Iancu (85).

Aurarii au reușit al 12-lea rezultat pozitiv la rând (singurul eșec, în runda inaugurală, la Petrești), terminând turul pe poziția secundă, după trei victorii la rând. De remarcat debutul în Liga a 4-a a portarului Cătălin Mătășer, la numai 16 ani, vârsta și a marcatorului vizitatorilor, Dorin Iancu

Olimpia Aiud – CIL Blaj 1-1 (0-0)

Marcatori: Nicoară (49), respectiv Timiș (90+3) *În minutul 90+5, Șușman (Oimpia) a fost eliminat pentru proteste.

Olimpicii au pierdut două puncte, după aspectul jocului. Finalul a fost încins, portarul Adrian Roman a apărat un penalty executat de Timiș, însă jucătorul advers a reluat în plasă, pentru ca ulterior Șușman să fie eliminat.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Ciclista Miruna Măda, originară din Alba, desemnată cel mai bun sportiv al județului Sibiu în 2023, la secțiunea sporturi olimpice!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Ciclista Miruna Măda, originară din Alba, desemnată cel mai bun sportiv al județului Sibiu în 2023, la secțiunea sporturi olimpice, în cadrul Galei Sportului, eveniment organizat la Sala „Transilvania” și organizat de CJ Sibiu! Miruna Măda, sportiva originară din Alba, a fost desemnată, de curând, cel mai bun sportiv din județul Sibiu în anul 2023, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea