Rămâi conectat

Actualitate

INCENDIU la Clinica de Psihiatrie din Craiova: Trei cadre medicale au sărit pe GEAM pentru a se salva

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un incendiu a izbucnit la Spitalul de Psihiatrie din spatele Parcului Romanescu din Craiova, într-un izolator (rezerva) de la urgenţă.

Un incendiu a izbucnit, luni seara, la Spitalul de Psihiatrie din Craiova, anunță ISU Dolj. Trei cadre medicale au fost transportate la un alt spital pentru a primi îngrijiri medicale, după ce au sărit de la etajul 1 al clădirii și au suferit fracturi. Alte zeci de persoane au fost evacuate.

Cele trei victime au fracturi și au fost transportate la Spitalul de Urgență. În total, 18 pacienți și cinci cadre medicale s-au autoevacuat, iar un alt pacient a fost evacuat de salvatori.

Ministerul Sănătății a anunțat că Spitalul Clinic de Neuropsihiatrie din Craiova este o unitate non-COVID-19. Din primele informații transmise Centrului Operativ pentru Situații de Urgență din cadrul Ministerului Sănătății, patru saloane de la parterul spitalului au fost inundate cu fum.

Din primele informații transmise Centrului Operativ pentru Situații de Urgență din cadrul Ministerului Sănătății, incendiul s-a manifestat pe o suprafață de 20 mp și a fost lichidat. În urma incendiului, s-au înregistrat trei victime cadre medicale, care au suferit traumatisme la membrele inferioare prin cădere de la înălțime. Un pacient acuză cefalee. Victimele sunt conștiente și sunt transportate la spital.

În total, 19 pacienți și 8 cadre medicale au fost evacuate ori s-au autoevacuat. Aceștia vor rămâne în aceeași unitate sanitară într-o altă aripă a clădirii.

Din primele date furnizate de conducerea unității spitalicești, incendiul ar fi fost provocat de un pacient.

Sursa: news.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar

Ziarul Unirea

Publicat

în

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar Centrul Militar Judeţean Alba, prin Biroul Informare Recrutare, desfășoară activități de recrutare a candidaților pentru admiterea în instituţiile militare de învăţământ postliceal. Citește și: FOTO: Povestea Mariei Cioruță, o femeie din Alba, mama a 4 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea