Rămâi conectat

Ştirea zilei

Încă două cazuri de coronavirus confirmate OFICIAL în România. Anunțul Ministerului Sănătății

Ziarul Unirea

Publicat

în

Nelu Tătaru, secretarul de stat în Ministerul Sănătății a anunțat, vineri, că un bărbat din Maramureș și o femeie din Timișoara au fost depistați pozitiv la coronavirus.

Două persoane, una din Timișoara și una din Maramureș au fost confirmate cu noul tip de coroanvirus a anunțat Secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat.

Cazul bărbatului din Maramureș: Este vorba de un bărbat de 45 de ani care vine din afara zonelor carantinate. Acesta s-a întors în țară pe 25 februarie el fiind bolnav încă din Italia. Acolo a mers la medic și i s-a prescris tratament simptomatic. S-a întors acasă, unde a mers iarăși la medic. A fost internat la spital și a primit tratament simptomatic. Pentru că a început să se simtă din ce în ce mai rău, bărbatul a fost transferat la Cluj, unde s-a constatat prezenta coronavirusului.

Cazul femeii din Timisoara: Este o femeie de 38 de ani din Timișoara care pe 17 februarie merge o zi la Bergamo, se întoarce în România, iar pe 25 februarie prezintă un prim semn de stare alterată. Stare subfebrilă. Se prezintă la spital pe 27 pentru evaluare. Se face testare si merge acasă în izolare. Astăzi, și testul acesteia este confirmat pozitiv.

”Femeia rămâne la centrul din Timișoara, iar bărbatul rămâne la centrul din Cluj”, a mai precizat secretarul de stat Nelu Tătaru.

Primul caz din țara noastră a fost confirmat miercuri seara. Este vorba despre un bărbat de 25 de ani din județul Gorj, care a intrat în contact cu cetățeanul italian de 71 de ani.

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Un srilankez, la slujba din Joia Mare la Catedrala Romano-Catolică ”Sfântul Mihail” din Alba Iulia: ”În fiecare duminică vin să mă rog lui Dumnezeu, cum făceam acasă”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un srilankez, la slujba din Joia Mare la Catedrala Romano-Catolică ”Sfântul Mihail” din Alba Iulia: ”În fiecare duminică vin să mă rog lui Dumnezeu, cum făceam acasă” Joia mare la catolici l-a găsit pe un bărbat din Sri Lanka la Catedrala Romano-Catolică ”Sfântul Mihail” din Alba Iulia. Acesta a participat la slujba și ritualul ”spălării […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea