Rămâi conectat

Ştirea zilei

Horațiu Florea, fostul președinte al PRO România Alba, a trecut în barca PNL: „Mă alătur celor care s-au dedicat performanței în județul Alba”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Horațiu Florea, fostul președinte al filialei Alba a partidului PRO România, a trecut la PNL Alba. Acesta a făcut mutarea publică într-o postare pe o rețea de socializare.

„Pentru mine, munca merge întotdeauna mai departe! Momentul acesta nu marchează un nou inceput, ci o continuare a promisiunii personale de a mă implica activ în comunitatea în care traiesc.

Începând de astăzi, mă alătur celor care s-au dedicat performanței în județul Alba”, a scris Horațiu Florea pe Facebook.

Horațiu Florea a fost candidatul PRO România la Președinția Consiliului Județean Alba la alegerile locale din toamna lui 2020.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Vouchere pentru alimente 2023: Când va fi virată ultima tranșă de 250 de lei din an, pe cardurile sociale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vouchere alimente 2023: Când va fi virată ultima tranșă de 250 de lei din an, pe cardurile sociale Tichetele sociale vor fi virate înainte de Crăciun, iar românii care beneficiază de ajutoare sociale vor avea timp pentru cumpărăturile sărbătorilor de iarnă. Programul „Sprijin pentru România” a început în a doua jumătate a anului 2022 și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare