Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO VIDEO| Porumbeii călători din județul Alba, pregătiți de competiții. „Fiecare are un chip-senzor pe picior”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cosma Alexandru, un columbofil din județul Alba, pasionat de porumbeii născuți și crescuți pentru competiții, povestește despre hobby-ul său.

Acesta a transmis, pentru ziarulunirea.ro, câțiva dintre pașii pe care un participant, împreună cu porumbeii săi, trebuie să îi parcurgă, înainte de a lua parte la un astfel de concurs.

„Sistemul Life este un calculator pe care sunt introduse toate fișele îmbarcare a porumbeilor, care intră în sistemul național de clasamente.

După ce se îmbarcă porumbelul, fiecare crescător vine cu fișa, o semnează comisia care a făcut îmbarcarea, ea se depune aici și responsabilul de centru le introduce în sistem.

Aceasta este o mașină de transport porumbei, acolo sunt două lăzi cu porumbei deja încărcați pentru concurs și restul sunt lăzi goale, pregătite pentru a-i lua pe restul.

YouTube video

Sunt trei tipuri de ceasuri cu care noi concurăm, fiecare porumbel are un chip-senzor pe picior, de identificare, care a fost împerecheat, înainte de începerea concursurilor și băgat în Planul Național de Competiții, cu chipul respectiv.

După care, acesta se bagă în mașină, mașina se sigilează cu niște serii, se face un proces verbal și el se desface doar pe locul lansării, înainte de lansare”, a declarat pentru ziarulunirea.ro Cosma Alexandru, un columbofil pasionat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Rezultate la olimpiadele de limba germană maternă și limba maghiară maternă, clasele V-XII: Lista elevilor calificați la etapa națională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Rezultate la olimpiadele de limba germană maternă și limba maghiară maternă, clasele V-XII: Lista elevilor calificați la etapa națională Mai mulți elevi din Aiud, Sânmiclăuş și Sebeș s-au calificat la etapele naționale ale olimpiadelor de limba germană maternă și limba maghiară maternă. Etapa județeană a OLIMPIADEI DE LIMBA ȘI LITERATURA GERMANĂ MATERNĂ, clasele V-XII, s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea