Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE FOTO, VIDEO| PAGUBE în valoare de 776.273 lei în urma incendiului de la magazinul Pepco din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un incendiu la magazinul Pepco din Alba Iulia a izbucnit, luni la prânz, pompierii fiind chemați să intervină.

UPDATE ISU: Luni, la ora 13.56, subunitățile Inspectoratului pentru Situații de Urgență Unirea al județului Alba (Detașamentele de pompieri Alba Iulia și Aiud și Garda de intervenție Sebeș) au intervenit, în municipiu pe str. Calea Moților, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la magazia unui spațiu comercial cu profil de comerț cu amănuntul al îmbrăcămintei.

Pompierii militari au acționat cu patru austospeciale de intervenție, o autospecială de salvare de la înălțime și două ambulanțe SMURD. La fața locului s-a deplasat grupa operativă pentru coordonarea intervenției.

Ca urmare a acestui incendiu, au ars interiorul magaziei de marfă pe o suprafață de aproximativ 20 mp, articole de îmbrăcăminte, jucării, instalația electrică de la nivelul superior și elemente de construcție tip sandwich. S-au salvat şi protejat, în urma intervenţiei, bunuri materiale în valoare de aproximativ 2.000.000 lei, pierderile materiale fiind evaluate la aproximativ 776.273 lei.

Din cauza degajării mari de fum, spațiile de desfacere ale magazinelor alăturate au fost afectate de fum. În urma incendiului, o persoană de sex feminin în vârstă de 31 ani, a fost transportată la spital pentru investigații de către ambulanța SMURD. Cauza probabilă a acestui incendiu este în curs de stabilire.

Echipajele SMURD ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Unirea” al județului Alba au intervenit, în data de 21.08.2018, la 25 de solicitări medicale.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Se pare că flăcările au cuprins un perete exterior al unei magazii care aparținea magazinului Pepco din Alba Iulia.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Alba, nouă subofițeri au intervenit cu două autospeciale pentru stingerea unui incendiu la o magazie a magazinului Pepco. Flăcările au cuprins un perete exterior. Pompierii s-au alertat după un apel la numărul de urgență 112.

Trecătorii au observat fum care ieșea dintr-un perete din partea din spate a magazinului.

Nu au fost persoane rănite.

https://www.youtube.com/watch?v=tbN_Xbd5HZM

UPDATE: Clienții magazinului s-au autoevacuat, la solicitarea unei vânzătoare, iar angajații au alertat pompierii și au încercat să stingă flăcările cu ajutorul extinctoarelor. În ajutorul lor au intervenit și angajați ai magazinului Profi, care au adus extinctoare, cu care s-a intervenit până la sosirea pompierilor.

În magazin se aflau circa zece clienți, care au ieșit afară în scurt timp.

https://www.youtube.com/watch?v=nKe5FSh_af8

La ora transmiterii acestei știri nu se cunosc cu exactitate cauzele izbucnirii incendiului, însă potrivit unor martori, un bărbat a aruncat o țigară într-o cutie de carton care apoi a luat foc.

https://www.youtube.com/watch?v=n_J9EnXPQIE

Pepco se află, în Alba Iulia, pe Calea Moților, în zona cu mai multe lanțuri de magazine (Kaufland, Deichmann, Takko, DM și Altex).

Pepco este un mare lanț polonez de magazine de haine, accesorii, jucării şi produse pentru casă, de tip discount, parte a unui concern african prezent pe trei continente. Acesta a intrat pe piața românească și a deschis magazine în mai multe orașe.

[nggallery id=6031]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Fetiță de 8 ani, lovită de o mașină, în Alba Iulia, în timp ce traversa regulamentar strada: Șoferița vinovată a plecat de la locul accidentului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Fetiță de 8 ani, lovită de o mașină, în Alba Iulia, în timp ce traversa regulamentar strada: Șoferița vinovată a plecat de la locul accidentului O fetiță de 8 ani, din Feneș, a fost lovită de mașină în timp ce traversa strada regulamentar, în Alba Iulia. Șoferița vinovată a plecat de la locul accidentului. La […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea