Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE FOTO, VIDEO| Bărbat săltat de polițiștii din Alba, în centrul municipiului. Mașina personală, găsită cu sânge, a băgat spaima în cetățeni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat a fost săltat de polițiștii din Alba, joi, în jurul orei 11.30, din locuința sa, din centrul municipiului. Mașina personală, găsită cu sânge, a băgat spaima în cetățeni, care au sunat la 112.

io

Intervenție în forță, joi la Alba Iulia, pe strada Tudor Vladimirescu. Echipaje ale poliției, jandarmilor și ambulanță au descins la o locuință din zonă, de unde a fost săltat un bărbat în jur de 30 de ani.

YouTube video

Potrivit unor surse ziarulunirea.ro, bărbatul și-a abondonat autoturismul în curtea unei firme din Alba Iulia. Angajații au observat mașina, atenția fiindu-le atrasă de urmele de sânge din interior. Speriați, oamenii au apelat serviciul unic de urgență 112, solicitând intervenția forțelor abilitate.

YouTube video

UPDATE IPJ: La data de 20 februarie 2020, în jurul orei 10.00, polițiștii din Alba Iulia au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că, o persoana de sex masculin, care prezenta leziuni la o mână, a coborât de la volanul unui autoturism, pe care l-a abandonat într-o curte de pe strada Tudor Vladimirescu din municipiu.

Polițiștii ajunși la fața locului, l-au identificat pe un tânăr de 20 de ani, din Alba Iulia, care avea o leziune la măna dreaptă, dar nu a dorit să ofere detalii despre cum s-ar fi rănit.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că tânărul a condus un autoturism pe străzile din Alba Iulia, având permisul de conducere suspendat.

Întrucât conducătorul auto emana miros de alcool, polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest, valoarea rezultată fiind de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de tânăr, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului.

[nggallery id=7738]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

10-12 mai: Cristian Tudor Popescu, Florin Chilian, Liviu Stănescu în a doua zi a Târgului de cArte Alba Transilvana. Programul complet al evenimentului

Bogdan Ilea

Publicat

în

10-12 mai: Cristian Tudor Popescu, Florin Chilian, Liviu Stănescu în a doua zi a Târgului de cArte Alba Transilvana. Programul complet al evenimentului La Târgul de cArte Alba Transilvana, organizat în data de 10-12 mai, pe espalanda Muzeului Național al Unirii Alba Iulia, în a doua zi vor fi prezenți și Cristian Tudor Popescu, Florin […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea