Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE FOTO, VIDEO| ACCIDENT rutier pe DN1, între Alba Iulia și Lancrăm: Coliziune frontală între un microbuz cu 15 persoane și un autoturism

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un accident rutier a avut loc vineri dimineața pe DN1, între Alba Iulia și Lancrăm. Traficul este blocat după o coliziune frontală între un microbuz și un autoturism. O persoană a fost rănită.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, în județul Alba, pe DN 1, între localitățile Lancrăm și Alba Iulia, a avut loc o coliziune frontală între un autoturism și un microbuz, în care se aflau 15 persoane.

YouTube video

Din primele informații, în urma impactului, conducătorul autoturismului a fost rănit, primind îngrijiri medicale la fața locului. Traficul rutier este întrerupt în ambele sensuri.

YouTube video

UPDATE IPJ: La data de 28 februarie 2020, în jurul orei 06:45, pe DN 1, la kilometrul 371+700 de metri, în afara localității Lancrăm, un bărbat de 34 de ani, din Sebeș, în timp ce conducea un autoturism în direcția Sebeș – Alba Iulia, a pierdut controlul asupra acestuia, a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune frontală cu un autobuz condus de un bărbat de 39 de ani, din comuna Daia Română, județul Alba.

În urma accidentului, conducătorul autoturismului a suferit leziuni corporale ușoare și a fost transportat la spital.

Cei doi conducători auto implicați în accident au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate

[nggallery id=7767]

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 28 martie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele A negativ și B negativ. ”În aceasta săptămână au fost multe solicitări pe grupele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea