Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO VIDEO UPDATE| ACCIDENT rutier în Alba Iulia: O femeie de 75 de ani a ajuns la spital după ce a fost acroșată de o mașină pe trecerea de pietoni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO VIDEO| ACCIDENT rutier în Alba Iulia: O persoană a ajuns la spital după ce a fost acroșat de o mașină pe trecerea de pietoni

Un accident rutier a avut loc joi, 6 octombrie 2022, în jurul orei 16.30, pe B-dul Republicii din Alba Iulia. Un pieton a fost lovit pe trecea de pietoni.

O femeie a fost acroșată de un autoturism, în zona trecerii pentru pietoni de la Bazinul Olimpic. Victima a fost transportata la spital rănită, cel mai probabil, ușor.

YouTube video

Din cauza evenimentului rutier, traficul este îngreunat pe bulevardul Republicii din Alba Iulia. La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție pentru cercetări.

UPDATE IPJ: La data de 6 octombrie 2022, în jurul orei 16,15, pe B-dul Republicii din Alba Iulia, un bărbat de 65 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, a acroșat o femeie de 75 de ani, din Alba Iulia, care era angajată în traversarea străzii, pe trecerea de pietoni.

În urma accidentului, femeia a suferit leziuni corporale ușoare și a fost transportată la spital. Atât conducătorul auto cât și victima accidentului au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Oameni cu inima mare! Voluntari din Franța și Germania au construit un parc de joacă pentru copiii din Aiud

Unirea Ziarul

Publicat

în

Voluntari din Franța și Germania au construit un parc de joacă pentru copiii din Aiud Timp de o săptămână mai mulți voluntari din Franța, Germania, dar și alte state europene s-au aflat la Aiud, unde au construit un loc de joacă pentru copii. Toate materialele din care s-a realizat parcul de joacă pentru copiii aiudeni […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea