Rămâi conectat

Sport

FOTO: Unirea Ungheni – Industria Galda 2-0 (0-0) | Două rezerve au înclinat balanța după pauză

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Industria Galda de Jos a pierdut la Ungheni, în a doua deplasare consecutivă, scor 0-2 (0-0), într-un meci contând pentru etapa a 8-a a Seriei a 9-a.

După un prim act echilibrat, nou-promovata din Mureș a înclinat balanța la reluare, două rezerve (Caliani și Pogăcecean) parafând rezultatul final. Formația condusă de Paul Ciucă venea după primul succes stagional, 4-3 pe terenul „virușilor verzi”, însă nu a rezistat decât o repriză, oboseala acumulată punându-și amprenta.

 “Meci frumos, aspru, dar totuși cu un plus pentru adversari. Nu am marcat din două ocazii în prima repriză și am primit gol imediat după pauză, la o greșală colectivă. Nu am mai reușit să revenim și să înscriem, deși am presat pe final. Încercăm să ne refacem cât putem deoarece ne așteaptă o săptămână cu alte două meciuri”, a transmis Paul Ciucă.

*1-0, MIN. 48: CALIANI, abia intrat în teren, a deschis scorul, reluând în plasă o minge respinsă de Suciu

*2-0, MIN. 90+3: POGĂCECEAN, o altă rezervă, a stabilit rezultatul final, cu un șut în colțul lung, după o acțiune individuală.

Marile ocazii de egalare i-au aparținut lui Petruse (55 și 78), iar Baghiu (82) a încercat o ‘foarfecă”, prinsă de portar. În minutul 65, portarul Cătălin Suciu a apărat o lovitură de pedeapsă executată de Roșca (fault Hodea).

Remiză albă la pauză, cu ocazii la ambele buturi și intervenții excelente ale celor doi portari. Eremiaș a respins lovitura liberă trimisă de Cioară la rădăcina barei (23) și șutul lui Frențiu (25). Același Cioară (40) are cea mai mare ocazie a mitanului inaugural, însă Eremiaș a deturnat șutul la colțul scurt. De asemenea Cătălin Suciu a intervenit la execuțiile lui Căt. Coman (29) și Iliescu (45)

Unirea Ungheni: Eremiaș  – P. Aldea, Al. Oprea, Birtalan, Căt. Coman, Al. Roșca, V. Olteanu, Iliescu, Moț, Onețiu, R. Rotaru; rezerve Alexă, P. Pop, Ruja. Caliani, Miclean, Ioja, S. Bucur, Solymosy, Pogăcecean. Antrenori Adrian Pop și Darius Miclea.

Industria: Căt. Suciu – Cunțan (83, Ov. Truță), Haiduc, Hodea, Petruse – R. Anghel (38, Tocu), Ad. Hăprian, Frențiu, Al. Costea (83, Puha) – Tegbo (46, Baghiu, primul meci din acest sezon), Cioară (83, G. Scheau); rezerve Gîrnod, Căt. Crișan, Al. Hada. Antrenor Paul Ciucă.

Jocul de sâmbătă, de la ora 15.00, din etapa a 8-a aduce în fața “galben-albaștrilor” o nou-promovată poziționată pe locul al 4-lea (12 puncte), răvășită în urma drasticului insucces de la Reghin (0-5), pentru Unirea fiind al doilea joc intern consecutiv împotriva unei combatante din Alba (precedentul, 2-1 cu CS Ocna Mureș). Industria traversează o perioadă extrem de încărcată, cu 4 întâlniri programate în numai 11 zile, după aceste două deplasari consecutive venind săptămâna derby-urilor “de Alba” pe propriul teren, cu Unirea Alba Iulia (miercuri, 4 noiembrie, restanță din etapa a 7-a) și CS Ocna Mureș (sâmbătă, 7 noiembrie).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea