Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| SURPRIZĂ de Ziua Copilului, oferită de Padre’s Barber Shop din Alba Iulia: 30 de tunsori, GRATUITE pentru micuții doritori

Ziarul Unirea

Publicat

în

Anul acesta, de Ziua Copilului,  Padre’s Barber Shop din Alba Iulia va oferi câte o tunsoare gratuită celor care aleg să treacă pragul cochetei frizerii. 

Astfel, 30 de copilași, cu vârsta de până în 14 ani, vor beneficia de serviciile profesionale oferite de echipa salonului pentru ca aceștia să fie sărbătoriți cum se cuvine cu ocazia zilei de 1 iunie.

Cei care doresc să își răsfețe micuții nu trebuie decât să își rezerve un loc, la numărul de telefon 0358409928, urmând ca în ziua de 1 iunie, începând cu orele 12:00, sărbătoriții să se poată bucura de noua lor tunsoare la sediul frizeriei din Alba Iulia, Bulevardul Transilvaniei, Blocul 20, Scara A, Apartamentul 1.

Padre’s Barber Shop și-a deschis porțile în urmă cu aproape doi ani, în urma implementării unui concept nou în domeniul styling-ului, idee curajoasă ce aparține albaiulianului Alin Borza. Echipa  de la Padre’s își întâmpină clienții într-un spațiu special amenajat, dotat cu ustensile și produse de înaltă calitate, reușind să ofere, de fiecare dată, servicii exemplare.

*** Important: Persoanele vor beneficia de gratuitate în limita a 30 de programări, în ordinea apelurilor telefonice preluate de către personalul frizeriei.

 sursa foto: facebook Padre’s Barber Shop

 


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Un bărbat din Alba, testat pozitiv la Cannabis, pe autostrada A1 Deva – Sebeș: S-a ales cu amendă penală de aproape 5.000 de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un bărbat din Alba, testat pozitiv la Cannabis, pe autostrada A1 Deva – Sebeș: S-a ales cu amendă penală de aproape 5.000 de lei

Un bărbat a fost oprit de către polițiștii din Alba, pe autostrada A1 Deva – Sebeș, unde în urma unui control de rutină a fost depistat pozitiv la Cannabis.

În data de 22.04.2023, în jurul orei 15:34, inculpatul a fost depistat în trafic de către organele de poliţie în timp ce conducea autoturismul marca Toyota, pe autostrada A1 Deva – Sebeș, în zona km. 316.

La testarea efectuată cu aparatul Drager-Drugtest s-a pus în evidenţă o valoare pozitivă pentru CANNABIS (THC).

Din proprie iniţiativă, inculpatul a predat organelor de poliţie un borcan din sticlă cu capac în care se află o substanţă vegetală şi o cutie de carton care conţinea 2 filtre de ţigarete utilizate.

Ulterior, inculpatul a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice.

Din raportul de constatare rezultă că probele ridicate de la inculpat sunt constituite din 7 grame de cannabis şi din 2 filtre de ţigaretă pe care s-a pus în evidenţă tetrahidrocannabinol, substanţă psihotropă biosintetizată de planta de cannabis.

Cu ocazia audierii din data de 20.07.2023, inculpatul a recunoscut comiterea infracţiunii.

În faţa instanţei, acesta a invocat ca şi motiv al consumului de droguri faptul că a fost diagnosticat cu hepatită B+D – trecând printr-o stare de stres – şi că a consumat o cantitate de doar 3 grame de cannabis.

De asemenea, conform declaraţiei date în faţa instanţei, inculpatul a deţinut cannabis în vederea consumului propriu pe o durată de o lună de zile.

„Condamnă pe inculpat la pedeapsa amenzii penale în cuantum de 4800 lei (reprezentând 120 zile – amendă penală cu o valoare a zilei – amendă de 40 lei) pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere de droguri de risc, pentru consum propriu, fără drept.

Atrage atenţia inculpatului asupra dispoziţiilor art. 63 alin. 1 Cod penal în conformitate cu care neexecutarea cu rea-credinţă a pedepsei amenzii, în tot sau în parte, atrage ca şi consecinţă înlocuirea numărului zilelor-amendă neexecutate cu un număr corespunzător de zile cu închisoare.

În baza art. 16 alin. 1 şi art. 17 din Legea 143/2000, dispune confiscarea de la inculpat a cantităţii de 6,7 grame de cannabis, în vederea distrugerii, cu păstrarea de contraprobe.

În baza art. 274 alin. 2 C.p.p obligă inculpatul la plata sumei de 930 lei cu titlu de cheltuieli judiciare (din care suma de 680 lei reprezintă cheltuieli judiciare din faza de urmărire penală)”, se arată în hotărârea Tribunalului Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare