FOTO: Sfintele Paşti alături de cei mai săraci decât noi. Campanie organizată de Consiliul Elevilor de la Liceul Teoretic Teiuș

Cum se apropie Sfintele Sărbatori, membrii Consiliului Elevilor de la Liceul Teoretic Teiuş, sub directa îndrumare a dnei profesor Mihaela Suărăşan, s-au mobilizat pentru a continua o activitate începută cu mulţi ani în urmă, devenită o tradiţie: Campania de Paşti.

Au sensibilizat comunitatea pentru a contribui la realizarea unor pachete oferite copiilor defavorizaţi de soartă din localitate. Iniţiatorul acestui proiect este Liceul Teoretic Teiuş, iar partenerii sunt: Primăria oraşului Teiuş, Asociaţia „Sf. Apostol Petru”, Poliţia Teiuş, Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba, Casa Corpului Didactic Alba.

Joi, 18 aprilie 2019, membri ai Consiliului Elevilor au realizat pachetele, pe care le-au oferit vineri. Beneficiarii acţiunii au fost anul acesta 101 copii, 38 de copii din ciclul primar, 46 de preşcolari şi şcolari din Căpud, 17 copii de la Casa de tip parental „Rebeca”. Toţi au primit pachetele cadou cu bucurie şi emoţie şi au petrecut puţin timp împreună, unii cu alţii,  bucurându-se de apropierea unui eveniment care se apropie şi care ne transmite speranţa unui viitor mai bun!

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...