Rămâi conectat

Sport

FOTO: Reunire pentru CSO Cugir, viceliderul Seriei a 9-a din Liga a 3-a | „Roș-albaștrii”, asalt la eșalonul superior!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Cugir, viceliderul Seriei a 9-a din Liga a 3-a și totodată cea mai bine clasată dintre conjudețenele ce activează în eșalonul terț, a demarat pregătirile, primul antrenament al anului desfășurându-se pe „Arena CSO”.

Nu încape nicio îndoială cu privire la obiectivul părții secunde a campionatului. Ne dorim să prindem barajul de promovare în liga a 2-a„, a declarat Lucian Itu, emblema fotbalului cugirean în ultimele decenii.

CSO Cugir ar urma să se dueleze la baraj cu una dintre Minaur Baia Mare sau SCM Zalău, primele clasate în Seria a 10-a.

Au fost 24 de fotbaliști prezenți la ședința de pregătire condusă de antrenorul-jucător Lucian Itu. lipsind din motive medicale, căpitanul Tudor Șaucă. Este certă achiziționarea apărătorului Vlădia (CSC Ghiroda și Giarmata Vii), dar se mai tatonează diverse piste, un post vizat fiind cel de atacant, iar în privința plecărilor, G. Goronea a ajuns la CS Ocna Mureș, o foarte posibilă destinație și pentru Șt. Radu (sub contract înca un an cu CSO, căruia cariera militară nu-i mai permite să respecte programul echipei). Sunt testați, în această perioqdă și jucători mai tineri, vor mai veni alții zilele viitoare, un nume fiind cel al dăianului Denis Cunțan (Industria Galda de Jos). De asemenea, de marți, este ateptat la antrenamente și Flavius Budin (19 ani, absent mai bine de un an din pricina unei intervenții chirurgicale)

CSO Cugir are stabilite 6 întâlniri de verificare până la startul returului, cu divizionare terțe din alte serii, după cum urmează: CSM Deva (locul 6 în Seria a 7-a) – vineri, 29 ianuarie și vineri, 12 februarie, Măgura Cisnădie (locul 5 în Seria a 7-a) – în 20 și 27 februarie, CSC Sânmartin (locul 7 în Seria a 10-a) – în 17 sau 24 februarie și Șoimii Lipova (locul doi în Seria a 8-a) – în 6 martie, și mare parte dintre aceste se dorește a se disputa pe terenul sintetic ce se va inaugura în curând la Deva.

CSO Cugir începe returul în 13 martie, cu o deplasare la Ungheni, însă sunt probleme în Seria a 9-a. Industria Galda de Jos se va retrage în retur, iar Sticla Arieșul Turda și Avântul Reghin nu sunt sigure de continuarea finanțării dinspre autoritățile locale la nivelul din toamnă.

Sursa foto: CSO Cugir


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Start de sezon în trombă la mountain bike pentru Miruna și Radu Măda

Dan HENEGAR

Publicat

în

Miruna și Radu Măda, start de sezon în trombă la mountain bike Pentru Miruna și Radu Măda, supervizați de antrenorul Alexandru Avram și preparatorul fizic Lucian Nicolescu, sezonul de mountain bike a început în acest an în afara țării, cu un concurs în Serbia. Weekend-ul trecut, sportivii din Alba legitimați la CSM Mediaș și-au reprezentat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea