Rămâi conectat

Ştirea zilei

EXCLUSIV| Cine sunt oamenii care îi ,,mână în luptă” pe useriști împotriva lui Florin Roman. Mesaje de pe grupurile interne ale partidului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cine sunt oamenii care îi ,,mână în luptă” pe useriști împotriva lui Florin Roman. Mesaje de pe grupurile interne ale partidului

Europarlamentarul USR Cristian Ghinea îi sugera la acea vreme lui Beniamin Todosiu, președinte USR Alba, un răspuns în războiul pe care acesta îl purta de ceva timp cu liberalul Florin Roman.

De fapt, putem observa că europarlamentarul Cristian Ghinea este cel care le scrie textele „de război” USR-iștilor, că deputatul PNL de Alba, Florin Roman, l-a dat în judecată anul trecut pe președintele USR Alba, Beniamin Todosiu, pentru un comunicat de presă, realizat de partidul pe care acesta îl conduce, din care reiese că Roman și-ar fi ajutat un apropiat din PNL Alba să obțină contracte pe bani publici.

Florin Roman cerea în instanță daune de 50.000 de lei. Dosarul a fost înregistrat pe rolul Judecătoriei Alba Iulia, în data de 23 septembrie.

”Războiul” dintre Florin Roman și Beniamin Todosiu a început la sfârșitul lunii iulie 2019, când președintele USR Alba a trimis un comunicat de presă, publicat contra cost în ziarele online din Alba. Comunicatul respectiv era de fapt o anchetă a jurnalistei din Tulcea, Aida Zaharia, ”prin care se arăta cum apropiații lui Florin Roman beneficiază în mod dubios de contracte pe bani publici”.

De fapt, în luna iulie anul trecut, Roman l-a acuzat pe Dan Barna că ar fi încasat peste 600.000 de euro din contracte cu Guvernul PSD, iar USR Alba a simțit nevoia să îi ia apărarea lui Barna printr-o serie de acuzații la adresa lui Roman cu același subiect: contracte din bani publici pentru un liberal despre care i-ar fi apropiat deputatului.

Imediat, deputatul PNL de Alba a răspuns pe Facebook, acuzațiilor lui Todosiu și a scris că acesta va trebui să își probeze declarațiile în instanță.

Un alt userist care îi îndemna pe colegii din județul Alba să îl atace pe Florin Roman este deputatul Ionuț Moștean. Acesta îl îndeamnă pe Beniamin Todosiu să distribuie cât mai mult o postare de pe facebook.

Evident că și atacurile din ultima vreme din presa națională împotriva lui Florin Roman nu sunt întâmplătoare. E clar că este o acțiune concertată a USR.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO: Andra și Sarah eleve la Colegiul Național „Titu Maiorescu” din Aiud, calificate la etapa națională a olimpiadelor de limba engleză și logică

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Andra și Sarah eleve la Colegiul Național „Titu Maiorescu” din Aiud, calificate la etapa națională a olimpiadelor de limba engleză și logică Două eleve de la Colegiul Național „Titu Maiorescu” din Aiud s-au calificat la etapele naționale ale olimpiadelor de limba engleză și logică. Citește și: FOTO Rebeca, Denis și Paul, elevi la Colegiul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea