Rămâi conectat

Sport

FOTO: Naoko Hashimoto, japoneza achiziţionată de Volei Alba-Blaj! *Ridicătoare asiatică sub comanda lui Gajic

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Naoko Hashimoto Volei Alba Blaj 2Coordonatorul japonez Naoko Hashimoto (30 ani) este ultima achiziţie a formaţiei Volei Alba Blaj! Jucătoarea ce a evoluat în campionatul 2013-2014 în „Ţara Soarelui Răsare” la JS Marvelous o va substitui pe experimentata Luminiţa Trombiţaş şi va avea contracandidată pe post pe o altă „stranieră”, braziliana Jacqueline Souza (28 ani, Rio Do Sol).

*A mai jucat în Europa!

Componentă a echipei naţionale a Japoniei (argint la Campionatele Asiei în 2013), Hashimoto are la activ cluburile Shujitsu şi Hisamitsu Springs (Japonia), Angelholms (Suedia, 2009-2011), JT Marvelous (2011-2012), Volero Zurich (2012-2013).

*Multiple medalii

Jucătoarea asiatică, o inedită prezenţă în voleiul autohton măsoară 1.72 metri şi cântăreşte 63 kilograme. „Credem că am realizat un transfer important. Naoko a mai jucat 3 ani în Europa, este disciplinată şi am avut referinţe excelente în cazul său. Acum putem spune că s-a încheiat campania de transferuri”, a declarat Sergiu Ştefănescu, preşedintele Volei Alba Blaj. Naoko a câştigat cupa şi campionatul Elveţiei (2012-2013), de două ori titlul în Suedia şi cNaoko Hashimoto Volei Alba Blaj 1el al Japoniei (2007). A fost declarată cea mai bună ridicătoare din Suedia (2010, 2011) şi MVP-ul campionatului Suediei în 2010.

*Straniere din Belarus, Brazilia, Japonia şi Cehia

Pe lângă reprezentanta samurailor, lista achiziţiilor cuprinde încă 4 straniere: Martina Utla (Cehia, componentă a naţionalei ţarii respective, Germania, VolleyStars Thuringen), Natasha Matseichyk (Belarus, venită de la Zhetysu, campioană în Kazakhstan, 29 de ani, centru, componentă a echipei naţionale), Jaqueline Souza (Rio Do sol) dar şi Ioana Nemţanu (25 de ani, pe postul de extremă, Elveţia, Volley Köniz, componentă a naţionalei României).

Volei Alba Blaj, club înfiinţat în 2011 va debuta în toamnă în Cupele Europene, după ce ediţia trecută a cucerit medaliile de bronz.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4, etapa a 23-a: liderul CIL Blaj, 4-0 în deplasare cu CSM Unirea Alba Iulia și 100 de goluri marcate! Moment de reculegere pentru Ciprian Râșniță (Limbenii Limba)

Dan HENEGAR

Publicat

în

Liga 4, etapa a 23-a: liderul CIL Blaj, 4-0 în deplasare cu CSM Unirea Alba Iulia și 100 de goluri marcate! Moment de reculegere pentru Ciprian Râșniță (Limbenii Limba) *CSM Unirea Alba Iulia 2 – CIL Blaj 0-4 (0-2). Liderul, a treia victorie consecutivă, a doua externă, iar albaiulienii, cu o formație de juniori, pierd […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea