Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO, LIVE VIDEO. Sute de liberali din tot județul au protestat față de ”Revoluția fiscală” și scandat ”Jos guvernul”, la Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sute de liberali au protestat, luni, în fața Prefecturii Alba, față de ”Revoluția fiscală” și au scandat ”Hoții” și ”Jos guvernul”. Între ei s-a aflat și primarul din Alba Iulia, Mircea Hava, și președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel.

Liberalii s-au întâlnit în fața sediului PNL din Alba Iulia în jurul orei 17.00, de unde au plecat în marș spre Prefectura Alba, cu pancarte și afișe pe care scrie: ”Doar împreună vom reuși”, ”PSD cu Dragnea ne-au furat”, ”Păzea, gândim!”, ”PSD – ciuma roșie”, ”Euro – 4,62 de lei, benzina – 5,5 lei, pușcăriașii ies, se scumpește gazul, curentul, alimentele, salariile cresc cu doi lei. În rest, toate bune”, ”Dragnea îți zic, fără supărare, marș la închisoare”, ”Se vorbește în popor, Dragnea ești un infractor”.

Protestatarii s-au manifestat zgomotos, cu fluierice și vuvuzele și au scandat lozinci precum: ”PSD, ciuma roșie”, ”Dragnea, nu uita, România nu-i a ta”, ”Hoții”, ”Mincinoșii”, ”Nu vom ceda și vom câștiga” și ”Jos guvernul”.

În drumul de la partid spre Prefectură, unul dintre manifestanți a spus, la portavoce, că trebuie să arate că ei, liberalii, nu sunt ca ceilalți. ”Trebuie să ne ridicăm pentru că țara are nevoie de noi, nu pentru că vrem să ajungem la putere. Țara are nevoie de PNL”, este mesajul transmis.

De asemenea, liderul PNL, Mircea Hava, a declarat, presei, că sunt deciși să înceapă protestele pentru tot ce s-a întâmplat, ”pentru toate OUG-urile care nu au avut nicio urgență”.

”Până acum nu am vrut să recurgem la proteste, pentru că am crezut că discutăm cu oameni inteligenți. Acesta este doar începutul, dacă nu o să își revină”, a spus Mircea Hava. „Niciodată nu a fost atâta de rău, de instabilitate, de a nu ști ce va fi mâine, de lipsă totală de predictibilitate. Niciodată. V-o spune un om care este în administrație de atâția ani”, a mai spus edilul.

Președintele CJ Alba, Ion Dumitrel, a declarat că a ieșit în stradă ”pentru administrația din România”. ”După cum știți, bugetele administrațiilor locale au fost măcelărite de ordonanță. Sperăm ca Parlamentul să înțeleagă că România nu se poate dezvolta fără bugete corecte la administrațiile locale. Și nu este vorba numai de oameni din administrație membri PNL, ci e vorba de toți, indiferent de culoarea politică”, a spus Dumitrel.

La protest, alături de președintele PNL Alba, primarul Micrea Hava și Ion Dumitrel, s-au aflat mai mulți primari din  județ, printre care Oana Badea (Aiud), Dorin Nistor (Sebeș), Adrian Teban (Cugir) și Gheorghe Rotar (Blaj). Aceștia declară că vor pierde foarte mulți bani din cauza prevederilor din noul Cod fiscal.

https://www.facebook.com/www.ziarulunirea.ro/videos/1599051920156250/

[nggallery id=4877]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Primăria Alba Iulia, LICITAȚIE pentru concesionarea primei parcele din viitorul ”Parc Industrial”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Primăria Alba Iulia, LICITAȚIE pentru concesionarea primei parcele din viitorul ”Parc Industrial” Primăria Alba Iulia organizează prima licitație pentru concesionarea unei parcele de aproape 2 ha de teren (18.104 mp), din viitorul Parc Industrial, situat în apropiere de șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia. potrivit anunțului publicat pe site-ul primăriei: Municipiul Alba Iulia, cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea