FOTO: La 11 ani, Maria Bîrlea, din Alba Iulia, a fost selectată ca fotomodel de revista Paris Chic Kids Magazine, dintre sute de participanți din toată lumea

Maria are 11 ani și este din Alba Iulia. Frumusețea, grația și sensibilitatea ei nu au trecut neobservate, și în luna martie a fost selectată ca fotomodel de revista Paris Chic Kids Magazine, dintre sute de participanți din lumea întreagă.

Maria Bîrlea este elevă în clasa a IV-a a Şcolii ”Avram Iancu” din Alba Iulia. Copil ambițios, reuşeşte întotdeuna să lupte până la capăt pentru a-şi împlini visul. Dincolo de sensibilitatea și inocența unui copil, ea are o putere extraordinară de muncă și o gândire mult prea matura pentru vârsta ei.

Totul a început la vârsta de 5 ani când a văzut un afiş cu o balerină şi a dorit să urmeze cursurile de balet. Acolo a făcut cunoștință prima dată cu vioara, între cele două creându-se o relație specială.

De mică, Maria era foarte atentă cum se îmbrăca, cum arăta, cum combina piesele vestimentare. Era foarte atentă la culori, modele și materiale. Singură îşi asortează hainele şi le alege întotdeauna cu atenţie. Dar pasiunea ei nu se opreste doar la a-și alege ținutele.

Află de academia Wip Model Academy IOANA, şi se înscrie la cursuri. Este foarte încântată de aceste cursuri şi face progrese mari.

Maria a participat la Piteşti la Festivalul Internaţional de Modă ’’Culorile toamnei’’ ediţia a XXIII-a, unde a primit diploma de ’’Cel mai tânăr model’’, aici atrăgând atenţia juriului prin defilarea cu vioara. În anul 2018 a mai participat la un important eveniment de modă, City Fashion Week, desfășurat la Cluj-Napoca. Aici, Maria a prezentat o ţinută sub semnătura designerului internaţional Ioana Şuteu, prezentare care i-a adus noi colaborări.

În 26 martie, în urma unei preselecții foarte riguroase, unde au participat sute de copii și tineri din întreaga lume, Maria a fost selectată ca fotomodel de revista de mare succes Paris Chic Kids Magazine, urmând ca în septembrie să ajungă la New York. Aici Maria va prezenta pentru diferite branduri, va avea ședințe foto cu diferiți profesioniști și posibile viitoare contracte de colaborare cu diferite firme.

Pe lângă toate acestea, ea mai pregăteşte lansarea primei colecţii proprii, în care a pus mult suflet, și care va avea loc în luna iunie, în Alba Iulia.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...