Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Imagini SPECTACULOASE cu cerbi maiestuoși, surprinse de un fotograf din Alba. ,,O vreme ca-n povești și un dibuit pe măsura, cu niște poze superbe”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Județul Alba nu ezită să surprindă trecătorii meleagurilor sale cu imagini spectaculoase, în care timpul practic stă în loc în munții și văile sale.

Vânătorul și fotograful Felix-Bogdan Dragomir a reușit din nou să imortalizeze peisajele și fauna locală, într-o serie de fotografii.

,,Hoinărind după cerbi partea a două, cu o vreme total schimbată față de săptămâna trecută, ploaie vânt și ceață, dar azi dimineață, surpriză… o vreme ca-n povești și un dibuit pe măsura, cu niște poze superbe”. Acestea au fost cuvintele fotografului, într-o postare publicată pe un site de socializare.

Astfel, județul Alba a dovedit încă o dată faptul că natura și oamenii se îmbină perfect într-un contrast cum greu ar putea fi egalat de restul țărilor atât din Uniunea Europeană, cât și de pe Glob.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Șase medici noi la Spitalul Municipal Blaj: Unitatea medicală are 74 de medici sub contract, cel mai mare număr pe care l-a avut vreodată

Ziarul Unirea

Publicat

în

Șase medici noi la Spitalul Municipal Blaj: Unitatea medicală are 74 de medici sub contract, cel mai mare număr pe care l-a avut vreodată Șase medici noi își vor începe activitatea în curând la Spitalul Municipal Blaj. Unitatea medicală are astfel 74 de medici sub contract, cel mai mare număr pe care l-a avut vreodată. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea