Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Directorul DSP Alba, Alexandru Sinea, s-a VACCINAT anti-COVID. „Nu am nici semnal mai bun la telefon și nici nu prind bulgarii fără antenă!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Directorul DSP Alba, Alexandru Sinea, s-a vaccinat împotriva noului coronavirus astăzi, 11 ianuarie, în cea de-a opta zi a campaniei pe teritoriul județului Alba.

„Nu am nici semnal mai bun la telefon și nici nu prind bulgarii fără antenă! Lăsând gluma la o parte, n-am stat pe gânduri și azi m-am vaccinat anti-COVID. Ca și director al DSP Alba am beneficiat de vaccin conform strategiei naționale de vaccinare care, în faza I, se adresează în primul rând cadrelor medicale, dar și ”j) personalului din serviciile de sănătate publică, și anume din Institutul Național de Sănătate Publică, Direcțiile de Sănătate Publică”.

CITEȘTE ȘI: Diferențele dintre vaccinurile produse de Pfizer și BioNTech și Moderna. Aprobarea celui de-al doilea vaccin ar însemna o șansă în plus în limitarea pandemiei

Este datoria mea de cetățean, fiu, tată și persoană publică direct implicată în lupta cu COVID-19 să fac tot posibilul să mă protejez și să le transmit celor apropiați mesajul că, la momentul actual, vaccinul este singura soluție.

Din 15 ianuarie este preconizată lansarea celei de-a doua etape a vaccinării care va fi extinsă și la alte categorii de persoane, în primul rând fiind vizată populația la risc, și anume adulții cu vârsta de peste 65 de ani, cu boli cronice.

CITEȘTE ȘI: O nouă tranșă de vaccinuri anti-Covid au fost distribuite la nivelul județului Alba. Aproape 2.000 de persoane au fost imunizate, de la debutul campaniei

Am parcurs niște luni foarte grele, probabil vor mai veni alte câteva luni grele dar măcar acum putem vedea luminița de la capătul tunelului.”, a scris directorul DSP Alba, Alexandru Sinea, pe pagina sa de socializare din mediul online.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Tânără din Alba Iulia, agresată de soțul băut, chiar de Moș Nicolae: Bărbatul s-a ales cu ordin de protecție și dosar penal pentru violență în familie

Ziarul Unirea

Publicat

în

O tânără din Alba Iulia a fost agresată de soțul băut, chiar în seara de Moș Nicolae. Bărbatul s-a ales cu ordin de protecție și dosar penal pentru violență în familie. Citește și: UPDATE | Accident rutier pe DN1, la ieșire din Aiud: O femeie a ajuns la spital, după o coliziune între două autoturisme […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare