FOTO: De ziua lor, peste 300 de femei au fost sărbătorite de social-democrații din Cugir

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Atractiva sală de festivități a restaurantului ,,Casa Cugireană” a fost și anul acesta, gazdă pentru cele peste 300 de femei care au venit să petreacă ziua de 8 Martie, la sărbătoarea organizată de conducerea social – democraților din Cugir.

Pro România - Misiunea ieșirii din criză

Întâmpinate cu flori de către membrii biroului organizației PSD Cugir, doamnele și domnișoarele au petrecut o seară de neuitat. Masa festivă cu un meniu bine ales, muzica de calitate și dansul au creat o atmosferă de satisfacție și voie bună.

Citește și: Mesaje de 8 Martie pentru femei. FELICITARI de 8 martie și URARI de 8 martie Texte cu SMS-uri personalizate pentru mame, bunică, soție, soră, soacră, noră, iubită, prietenă, profesoară, învățătoare, dirigintă, șefă, cumnată, fină, directoare şi colegă

Alături de ele s-au aflat ca invitați: Președintele organizației județene Alba a PSD, Ioan Dârzu, Marcela Daramus’ presedinta organizatiei de femei Alba a PSD, iar gazde au fost: Mircea Trifan, presedintele organizatiei locale Cugir a PSD si Julieta Isarie -presedinta organizatiei de femei PSD Cugir.

Petrecerea a fost deschisă de președinta organizației de femei a PSD Cugir, dr. Julieta Isarie, care a transmis urările de sănătate și multe satisfacții pentru toate femeile prezente la eveniment. Invitații au uitat pentru o clipă de politică şi au adresat urări femeilor, celor care păstrează echilibrul şi speranţa, atât de necesare pentru noi toţi. Ioan Dârzu, liderul PSD Alba le-a dorit femeilor social democrate să poarte mereu primăvara în suflet, multe bucurii alături de cei dragi.

(C.P.)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419