Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Avansări în grad, la ISU Alba, pentru 71 de subofițeri și 3 ofițeri. Un salvator, trecut în rezervă, în cadrul ceremoniei

URSALEȘ Iulian

Publicat

în

Anual, la data de 1 august, cadrele militare care au îndeplinit stagiul în grad sunt avansate, ca însemn al recunoașterii muncii depuse și al experienței acumulate.

La sediul inspectoratului a avut loc astăzi un ceremonial militar cu ocazia avansării în grad, la termen și cu ocazia trecerii în rezervă a unui coleg.

Au fost avansați în gradul următor 74 de colegi (3 ofițeri și 71 subofițeri).

La sediul inspectoratului au fost gradați 20 de cadre, de către domnul prefect, Nicolae Albu, domnul președinte al Consiliului Județean,  Ion Dumitrel și domnul primar al municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa care i-au felicitat și le-au mulțumim pentru activitatea desfășurată.

Celorlalți colegi avansați le-au fost acordate gradele de catre comandanții subunităţilor în care își desfășoară activitatea.

Ceremonialul a cuprins și momentul emoționant pentru colegul nostru Plt. Adj. Șef Sântoma Alin, pentru care astăzi a fost ultima zi în calitate de cadru militar activ, fiind trecut în rezervă.

Le dorim succes în carieră celor avansați, le mulțumim pentru activitatea desfășurată până acum în cadrul colectivului ISU Alba, iar colegului nostru trecut în rezervă îi dorim multa sănătate și înțelepciune în această noua etapă a vieții.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Damaris Vasinc, elevă la Colegiul Național ”Lucian Blaga” Sebeș, calificată pentru a treia oară consecutiv la Olimpiada națională de Istorie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Damaris Vasinc, elevă la Colegiul Național ”Lucian Blaga” Sebeș, calificată pentru a treia oară consecutiv la Olimpiada națională de Istorie Damaris Vasinc, elevă în clasa a XI-a la Colegiul Național „Lucian Blaga” din Sebeș, s-a calificat al treilea an consecutiv la etapa națională a olimpiadei de istorie. Citește și: FOTO: Andra și Sarah eleve la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea