Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO| Autocar plin cu pasageri, în FLĂCĂRI pe autostrada A1 Sibiu-Sebeș: Trafic restricționat pe o bandă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc în dimineața zilei de marți, pe autostrada A1, pe sensul de mers Sebeș-Sibiu.

La faţa locului s-au deplasat pompierii din Miercurea Sibiului și Săliște, care au intervenit de urgență pentru izolarea și stingerea focului. Călătorii au reuşit să coboare la timp şi nicio persoană nu este rănită, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu, transmite Agerpres.

YouTube video

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că circulația este întreruptă pe prima bandă pe Autostrada A1 pe sensul Sebeș către Sibiu, la kilometrul 276, în zona localității Apoldu de Sus, județul Sibiu, pentru lichidarea incendiului produs la nivelul unui autocar. Evenimentul nu s-a soldat cu victime. Autovehiculul se află pe banda de urgență.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Lia Iancu și Daniel Cârnaț, de la Colegiul Militar din Alba Iulia, calificați la etapa națională olimpiadei de geografie. Alte premii obținute de elevii militari

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lia Iancu și Daniel Cârnaț, de la Colegiul Militar din Alba Iulia, calificați la etapa națională olimpiadei de geografie. Alte premii obținute de elevii militari Lia Iancu și Daniel Cârnaț, de la Colegiul Militar din Alba Iulia, s-au calificat la etapa națională olimpiadei de geografie. Elevii militari au mai obținut un premiu II la același […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea