Rămâi conectat

Ştirea zilei

Economistul albaiulian Marius Zinca este noul secretar general al Ministerului Finanțelor: Decizie a premierului Cîțu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Economistul Marius Zinca din Alba Iulia este noul secretar general al Ministerului Finanțelor Publice. Albaiulianul a fost numit temporar în funcție după ce anterior deținuse funcția de secretar general adjunct al acestui minister, tot temporar.

Ec. Marius Zinca (47 de ani) a absolvit Colegiul Naţional „Horea, Cloşca şi Crişan” din Alba Iulia, a urmat Universitatea de Drept din Oradea şi are un master în Marketing, Audit şi Expertiză Contabilă la Universitatea „Vasile Goldiş” din Arad. A ocupat funcția de director la Finanțele Publice, între ianuarie 2011 – iulie 2012, iar în următoarea jumătate de an a condus Biroul Vamal Alba, până în luna ianuare a următorului an.

În septembrie 2016 Marius Zinca a fost numit în funcția de subprefect al județului Alba, făcând echipă cu prefectul de atunci, jurista Mihaela Albu, reprezentantă a guvernului tehnocrat în teritoriu. El a fost ulterior înlocuit de Monica Popescu, propusă ca subprefect de către ALDE, în luna martie a anului 2017.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Un elev de la Colegiul Național “Bethlen Gábor” din Aiud, premiul III la etapa națională a olimpiadei de matematică pentru școlile cu predare în maghiară și calificare la faza internațională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un elev de la Colegiul Național “Bethlen Gábor” din Aiud, premiul III la etapa națională a olimpiadei de matematică pentru școlile cu predare în maghiară și calificare la faza internațională Elevul Gábor Farkas Ferenc s-a calificat la etapa națională, unde a obţinut premiul III și s-a calificat la etapa internațională a olimpiadei. Citește și: FOTO: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea