Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Drept la replică: Agresorul președintelui USR Sebeș, un bărbat pe numele căruia era emis un mandat european de arestare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Având în vedere informațiile apărute în ultima perioadă în spațiul public cu privire la agresarea președintelui USR Sebeș, Ioan Anghel, facem următoarele precizări:

Bărbatul care l-a amenințat pe candidatul USR la Primăria Sebeș a fost reținut de polițiști, după ce, în urma sesizării depuse de liderul USR, oamenii legii au constatat că pe numele agresorului era emis un mandat european de arestare. Încercările de a diminua gravitatea acestui incident ne determină să credem că opozanții politici se tem de alternativa puternică pe care echipa USR – PLUS o reprezintă pentru Primăria și Consiliul Local Sebeș. Apreciem și salutăm intervenția promptă a Politiei Sebeș în acest caz și sperăm că autoritățile competente vor soluționa cât mai repede acest dosar.

Menționăm că agresorul nu este și nu a fost niciodată membru al USR, iar informațiile apărute pe conturi false de pe pe rețelele de socializare sunt doar încercări de manipulare a opiniei publice.

Cetățenilor din Sebeș le spunem că așteptăm în perioada următoare un val de denigrări și chiar agresiuni împotriva echipei USR – PLUS din cauza rezultatelor ultimelor sondaje care poziționează candidații alianței printre primele opțiuni de vot ale sebeșenilor. NU vom ceda acestor acțiuni de intimidare și vom continua să vorbim despre proiectele noastre pentru Sebeș…cu RESPECT, BUN SIMȚ și SERIOZITATE. Suntem siguri că, împreună cu oamenii din Sebeș, vom putea aduce transparența, profesionalismul și respectul în Primăria și Consiliul Local.
Oameni ca TINE schimbă Sebeșul în BINE!

ECHIPA USR – PLUS pentru Sebeș


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Bărbatul care a agresat sexual o femeie în camera unui hotel din Alba Iulia, trimis în judecată

Unirea Ziarul

Publicat

în

Bărbatul care a agresat sexual o femeie în camera unui hotel din Alba Iulia, trimis în judecată Un agresor deosebit de periculos, care a violat o femeie în camra unui hotel din Alba Iulia, a fost trimis din nou în judecată. Incidentul a avut loc în noaptea de 29 spre 30 ianuarie 2024. Bărbatul a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea